Blog-award og ti ting om farmor

Kathrine med den skønne blog Blomster, tanker og øreringe (som iøvrigt har en top lækker Give Away lige nu, tjek den ud!) gav for mig en tid siden denne fine blog-award. Øjs, jeg var meget, meget beæret og især beæret over de pæne ord, som fulgte med. Jeg har dog været pinligt længe om følge op på nomineringen, men man er vel lidt en farmor, ik? ;-)

Med award’en følger, at man skal skrive 10 ting om sig selv – så here goes:

1. Jeg griner meget højt, mandigt og ofte.
2. Jeg har ufattelig mange fregner. Som lille forsøgte jeg at skrubbe dem væk, men i dag kunne jeg ikke forestille mig selv uden dem
3. Jeg er indbegrebet af en rigtig hestepige. Jeg elsker duften af hest, læder og halm, og jeg har det bedst, når jeg må blive beskidt og er ude i naturen.
4. Jeg har en fuldstændig urationel frygt for varulve og fugle – men kun dem med svømmefødder og store, runde næb (altså fuglene)
5. Som lille var min største drøm at blive gartner. I dag dræber jeg hver eneste levende plante, som kommer indenfor i mit hjem.
6. Som teenager kunne jeg Karonlines banankage-opskrift i hovedet. Nu har Saras chokoladekage fra “Kager der smager” overtaget pladsen.
7. Jeg har altid haft let til tårer – både dem der gør ondt og godt
8. Jeg gad helt vildt godt være god til yoga, men jeg synes det er kedeligt
9. Jeg kan simpelthen ikke se film mere end 1 gang, hvilket min kæreste, som arbejder i filmbranchen, synes er lettere problematisk
10. I mit næste liv vil jeg være ‘omrejsende’ af profession og have hele verden som min bolig

Jeg vil sende denne award videre til Anne med bloggen Krittewitt – både fordi jeg elsker at følge med i hendes kreative og hverdags-sprudlende blog og fordi hun ikke bare inspirerede mig til at blive blogger, men også fik mig til at føle mig hjemme i Blogland med søde kommentarer og en hulens masse god karma!

Rigtig god solskinsweekend til alle :-)

Læs også om:

3 Responses to Blog-award og ti ting om farmor

 1. FruForstad 1. oktober 2011 at 19:02 #

  Åh så flot at jeg ikke er den eneste der yoga er ret smart og dødkedeligt.

 2. Katrine 1. oktober 2011 at 21:51 #

  Hi hi.. hvor hyggeligt, at du modtog den, og sendte den videre :)

  Punkt 1, 7, 8 og 9 er jeg fuldstændig enig!! Sjovt :)

 3. Farmorfabrikken 2. oktober 2011 at 07:39 #

  He – det tyder vist på, at vi er flere med bristede yoga-drømme ;-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates