Lækker læder-julestjerne

De små tegn på en snarlig jul er ved at melde sig. Og i år glæder jeg mig helt vildt til den indfinder sig – nok måske mest fordi jeg pakker tasken og rejser knap tre uger til Thailand i december. Men alligevel glæder jeg mig til julen og tænker så småt på diverse forberedelser. Det giver sig selv, at jeg må droppe den grønne adventskrans – så måske jeg skulle give mig i kast med noget, som ikke visner?

Fx. har jeg set på Stof 2000’s hjemmeside en gratis opskrift på disse fine og meget simple julestjerner i læder:

Læs også om:

2 Responses to Lækker læder-julestjerne

  1. Christina 6. oktober 2011 at 16:22 #

    super god ide… må jeg da lige afprøve en dag,,,

    • Mette / Farmorfabrikken 7. oktober 2011 at 08:15 #

      Ja, det er nemlig lidt fint – og så slipper man for gran i hele huset, hvis som jeg ikke er så god til liiiige at få pynten ned i tide ;-)

Skriv et svar

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates