Sandras barnevognskæde

Som fortalt i fredags har jeg ét eller andet med barnevognskæder. Jeg har en veninde, der er helt vild med kirker, og som gerne lægger vejen forbi, når hun ser en kirke, hun ikke har besøgt før. Lidt på samme måde har jeg det med barnevognskæder – ej at de to ting kan sammenlignes. Men kommer jeg forbi en børnetøjsbutik, så går jeg gerne ind og kigger på barnevognskæderne. Og det samme gælder her i Blog-verden.

I sidste uge så jeg Rikke’s skønne monster-kæde, og i går så jeg, at min tidligere kollega Sandra, der for nyligt er sprunget ud som kreativ nørkler på bloggen Lilla Verden, havde lavet denne super søde kæde med små ugler:

Min lidt skæve ‘fetich’ for barnevognskæder er også skyld i, at bloggens ‘header’ er et billede af min barnevognskæde med små spøgelser. Og idag gik jeg igang med at lave nogle nye – så alle der har lagt forespørgsler ud på kæderne behøves ikke at vente meget længere. Jeg har forhåbentlig de første klar i løbet af oktober :) Jeg glæder mig meget til at vise dem frem!

Rigtig god solskins-søndag til alle!

Læs også om:

3 Responses to Sandras barnevognskæde

 1. Lilla Verden 9. oktober 2011 at 09:26 #

  Åh hvor er du sød :-) Tusind tak!!!

 2. Gossip 9. oktober 2011 at 11:41 #

  Hehe de er meget søde :)

  • Mette / Farmorfabrikken 9. oktober 2011 at 20:15 #

   Det er de nemlig – små uldne ugle :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates