DIY: Glasholdere i Hamaperler

Jeg blev vildt begejstret, da jeg så, at Hendes Verden ikke blot har lagt en opskrift ud på disse smukke, farverige glasholdere i Hamaperler, men også lagt en ultra-pædagogisk vejledning ud på, hvordan man fletter de bittesmå perler sammen på en tråd. Se vejledningen her.

For jeg har tidligere lagt en DIY på en perlering ud herpå bloggen, hvor jeg forsøgte at illustrerer, hvordan man får perlerne til at makke ret. Og det var bestemt ikke så let! Så hurra for Hendes Verden endnu en gang.

Læs også om:

2 Responses to DIY: Glasholdere i Hamaperler

  1. Lulu 13. januar 2013 at 16:26 #

    Nej, hvor er de søde! Det skal jeg helt klart prøve! :-)

    • Mette 13. januar 2013 at 16:58 #

      De er så søde :) God fornøjelse!

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates