Lav din egen græskarlygte

Min lille nevø er nu blevet så stor, at vi efterhånden kan lave en hel del kreative ting sammen. Det har jeg virkelig glædet mig til. For i en alder af snart 32 år synes jeg stadig, det er sjovt at lave kastaniedyr, male på porcelænskopper og lege med perleplader (okey, sidstnævnte er måske mere for mig end ham).

I sidste weekend tog vi så hul på årets Halloween og lavede græskar-lygter. Det er jo forholdsvis enkelt at gå igang, da man blot skal bruge en god kniv, en ske og naturligvis et stort græskar. Det sværeste var næsten mest at finde på, hvordan det skulle se ud? Vi lavede tre forskellige (se dem her), men særligt den sidste endte med at skille sig ud… især da mørket faldt på og lyset blev tændt.

Hvis du har brug for en hjælpende hånd til at komme igang med din egen græskarlygte, så har mit ynglings-magasin over alle ynlings-magasiner, nemlig BoligMagasinet, lavet en fin start-guide, som du kan læse lige her.

Læs også om:

3 Responses to Lav din egen græskarlygte

 1. Astrid 20. oktober 2011 at 03:28 #

  Ej, hvor er det sejt! Sådan et vil vi også lave – jeg stikker Anton hobbykniven! :-)

  • Mette / Farmorfabrikken 20. oktober 2011 at 15:01 #

   Ha ha… jeg er sikker på, at han er et naturtalent med en kniv. Send lige et billede af kreationen, ik ;-) Kh, M

   • Astrid 20. oktober 2011 at 17:18 #

    Hans mor er jo kirurg, så jeg forventer store ting af hans evner med en skarp kniv.

    Jeg sender billede af kreationen! :)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates