Julegaven til den miljøbevidste veninde

Femina har virkelig fanget garnbølgen – og ikke bare ved at vise bunkevis af lækker strik i deres modeserier, men også ved at komme med gode ideer til, hvad man kan lave med et par pinde og lidt garn.

For nylig så jeg, at de i den bedste 70’er-hippie-ånd har linket til Drops Garnstudio’s opskrifter på strikkede makeup-klude og -vatrondeller. Jeg ved ikke helt, om jeg personligt er målgruppen, men hvis du køber noget økologisk garn, så kan du på en aften lave en fin julegave til din miljøbevidste veninde ;-) Se opskrifterne her.

Læs også om:

2 Responses to Julegaven til den miljøbevidste veninde

  1. Susanne 14. januar 2013 at 16:40 #

    Ville bare lige gøre opmærksom på at linket ikke virker.

    Og bortset fra det: Tak for en rigtig fin blog, lurer en masse og får lavet nogle af de ting du så fint lægger frem til skue!

    • Mette 14. januar 2013 at 18:23 #

      Åh – tusind tak, Susanne! Godt spottet! Jeg får det straks opdateret :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates