Julegaven til krea-kvinden, der har ALT

I sidste uge fortalte en kollega mig om en bog, der siden har ændret min verden fuldstændig! Jeg kan slet ikke få armene ned af begejstring og måtte også bede chefen om øjeblikkelig orlov, da jeg i går selv fik bogen i hænderne.

Det omtalte mesterværk er intet mindre end de to norske designere og strikkeguruer Arne & Carlos’ Julekugler – én opskrift, 55 mønstre. Jo jo, den er god nok. Det her er ikke en vildfaren aprilsnar. Det er helt seriøst. Nu kan du strikke 55 (!) forskellige julekugler til dit juletræ. Bogen er noget af det sjoveste og mest inspirerende, som jeg længe set. Jeg ved godt, at det lyder tosset – men det er altså et sært dragende univers, som de to har strikket sammen.

Ej at glemme at der nu endelig findes to mænd – Arne & Carlos – der ikke bare ved en masse om strik, men som også indrømmer, at de er dybt afhængige. Og det er jo det, jeg har hele tiden har sagt til min kæreste. Når først man har købt den første garnnøgle, så er man bogstavelig talt ‘hooked’. Han er dog endnu ikke hoppet med på bølgen, men nu er der måske et håb…

Mød Arne & Carlos hjemme hos dem selv og hør meget mere om designet af julekuglerne:

Bonusinfo:
Du kan opleve de to herrer på årets Bogmesse i Forum lørdag d. 12. og søndag d. 13. november. Ses vi? Det tror jeg nok, vi gør ;-) Og forneden kan du se bogen, som du skal se efter hos din boghandler. Den har allerede solgt over 37.000 eksemplarer i Norge. Så der hænger vist mange strikkede julekugler på de norske juletræer i år…

Læs også om:

7 Responses to Julegaven til krea-kvinden, der har ALT

 1. karenkaren 22. oktober 2011 at 08:46 #

  Du har ret – det må være julegave hittet i år! Elsker udtrykket i de to herrers ansigter på forsiden af bogen :)

  -karenbykaren

  • Mette / Farmorfabrikken 22. oktober 2011 at 11:43 #

   Ha ha… ja, de er ret skønne, ik? Jeg glæder mig til at opleve dem live til BogForum. Kh, M

 2. karenkaren 22. oktober 2011 at 12:30 #

  ha ha jo de er bare super gode – og den video – den burde de vinde en pris for :))

  Bare de to kunne få mig til at tage den lange vej til BogForum :)

  Knus Karen
  karenbykaren

 3. Gitte 22. oktober 2011 at 20:53 #

  Jeg har også ligget på den bog… Har du set at de to herrer også har en workshop i Sommerfuglen, når de kommer til bogmesse? Jeg tænkte på om det ikke ville være noget for mig:-)

  • Mette / Farmorfabrikken 23. oktober 2011 at 07:41 #

   UH, er det rigtigt? Det gad jeg virkelig også godt, men skal desværre selv arbejde på Bogmessen hele den weekend. Øv øv øv… jeg håber, at de kommer med et par tips og tricks på messen. Glæder mig til at høre, om oplevelsen, hvis du tager af sted til workshop’en? Kh, Mette

 4. Camilla Maria 22. oktober 2011 at 22:31 #

  De er simpelthen fantastiske. Så dem i BoligLiv forleden og måtte google dem med det samme. Deres udtryk er da lige til en award!

  • Mette / Farmorfabrikken 23. oktober 2011 at 07:39 #

   Ha ha ha… ja, lige præcis! :) Kh, M

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates