Hæklede baby klip-klappere

Trænger man til at få en pause fra garnet, hvis man griber sig selv i at spekulere på, hvordan man mon kan lave de her klip-klappere i str. 39? Jeg har i hvert fald helt kriller i fingrene for at komme igang med at lave både dem og de andre baby-sko, som er fra den super inspirerende hækle-blog Crochet Dreamz, hvor du i øvrigt også kan købe mønstrene :-)

Læs også om:

19 Responses to Hæklede baby klip-klappere

 1. Lene 24. oktober 2011 at 21:34 #

  Ej hold op hvor er de bare søde og kære…

 2. Astrid 25. oktober 2011 at 00:16 #

  Altså, hvis du mangler nogen at lave dem i midten til, så tager Anton gerne imod! Hvor er de bare fine!

  Jeg er dog ikke sikker på, at babyer er så gode til at have klipklappere på: dels fordi tæerne sidder så tæt sammen og dels fordi de er (alt for) gode til at sparke sko af. Men søde er de!

 3. Anne 25. oktober 2011 at 06:03 #

  Ej, hvor er de coole! Det kunne være ret sjovt med en barnevognskæde med sko på:)

 4. Helle alling 25. oktober 2011 at 07:58 #

  EEEEJJJJJJJJ hvor er de da ganske fantastiske!! Jeg er ikke selv nået til at lære at hækle, men det står helt klart på min liste, når jeg er færdig med alle mine projekter.
  Ku du ikke tænke dig at sælge ud af de sko – særligt interesseret i dem i midten for de er da bare fantastiske – de ville være SÅ kære til min lille søn :-)

 5. karenkaren 25. oktober 2011 at 15:13 #

  Hold da op, de er virkelig fine. Er helt vild med dem “i midten” med den lukkede tå. De er bare så nuttede :)

 6. Mette / Farmorfabrikken 26. oktober 2011 at 06:20 #

  @Lene: Ja, de er nemlig vildt kære! Det er så sød en idé :-)

  @Astrid: Du har dog en pointe med tilpasningsproblemet… Så var det måske alligevel ikke en helt så tosset idé at lave dem til sig selv? Ha ha..

  @Anne: Det kunne være super fint med sådan en barnevognskæde, hi hi… Nu har man jo snart se stilletterne hænge i diverse øreringe og halskæder. Så må det være tid til at klip-klapperne hænger i barnevognskæderne :-)

  @Helle: Du må jo straks igang med at hækle. Jeg blev selv helt bidt af det, og man kan lave tonsemange fine ting! Fx skoene her ;-)

  @Karen: Ja, det var også den model, der fangede mit øje først. Og så ser formen ud til at passe lidt bedre end babyfod end klip-klapperne :-)

 7. Tine Bagger 26. oktober 2011 at 18:27 #

  jeg er også en meget ivrig køber af de midterste sko … sig endelig til, hvis du har lyst til at lave bunkevis af dem og sælge :-)
  kh Tine

  • Mette / Farmorfabrikken 26. oktober 2011 at 19:05 #

   Det kan du tro, jeg vil, Tine :-) Jeg ved bare ikke, hvor jeg skal få tiden til at lave alle de ting, som jeg gerne vil. Og jeg tror desværre ikke, at chefen er frisk på at give mig orlov for at hækle babysutsko (æv!)

 8. Signe 27. oktober 2011 at 20:41 #

  Nejnejnej hvor er de bare alt for fede!!! Kommer der ikke en DIY til de ensfarvede i midten?? Jeg ville elske at forkæle mine nevøer og niecer med så fine hjemmesko!! Du er og bliver inspirerende. Tak for det!

 9. Marie 9. februar 2013 at 18:00 #

  Hvor er de bare fine. Mon de er til over et år?

  Kh
  Marie

  • Mette 10. februar 2013 at 09:12 #

   Uh, det ved jeg desværre ikke. Men ja, de er simpelthen så fine – det er jo lige før man har lyst til at strikke et par til sig selv :) Kh, M

 10. Frustaerkjoensen 11. februar 2013 at 10:10 #

  NØJ, hvor er de søde! Ville du evt være behjælpelig med, at oversætte de engelske termer for maskerne? kan nemlig ikke helt overskue det :)

  • Mette 11. februar 2013 at 21:11 #

   De er nemlig super søde :) Designeren har dog rettighederne på skoene, så jeg kan ikke lægge en gratis oversat opskrift ud på bloggen. Men hvis du køber opskriften, kan du finde støtte i én af de links, jeg henviser til (se nederst på bloggen). Her finder du ordbøger, der kan hjælpe med oversættelsen. Jeg håber, at det projektet lykkes :)

 11. Mette 30. april 2013 at 18:53 #

  Ihh hvor er de dog søde.. Der er SÅ mange projekter der bare ligger og gerne vil gåes igang med :-)

  • Mette 1. maj 2013 at 20:05 #

   Præcis – gid der var flere timer i døgnet, ik? ;-)

 12. Helena Kold 23. juni 2014 at 20:16 #

  Hej

  Har du ikke opskriften på de der super søde sandaler på 5 billed

 13. LIlian 22. oktober 2015 at 19:14 #

  Hej.

  Jeg har købt opskrifter på de tre viste billeder. 2 x Sandaler og sko. Fik dem på engelsk og mente at det nok skulle lykkes. Men de har været omkring flere engelsk kyndige som desværre ikke havde heldet med sig. Så jeg er nu den glade indehaver af tre opskrifter som jeg bare ikke kan bruge. Nogen som har lyst til at prøve. ? :)

 14. Elsebeth 6. august 2017 at 09:33 #

  Jeg vil gerne prøve at lave drenge-skoene med de 2 knapper. Hvilket garn vil være bedst?

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates