Se min kjole…

Nu har jeg endelig fået de sidste detaljer færdig på den blomstrede spencerkjole, som jeg gik igang med for snart to måneder siden – se begyndelsen her. Det er den første ting, som jeg har syet efter et mønster, og det var helt klart et godt begynderprojekt. Jeg har lært en masse og kunne samtidig snildt ‘pimpe’ kjolen lidt op og gøre den til min egen med små detaljer, såsom broderiet og de stofbetrukkede knapper, der matcher lommen.

Nu mangler jeg bare, at det bliver sommer, og at jeg skal besøge den lille pige, som jeg har haft i tankerne, mens jeg syede. Indtil da vil jeg sende Elsebeth Gynther en kærlig tanke for at have lavet den fine, næsten kultagtige, bog “Børnetøj du selv kan sy“.

Læs også om:

2 Responses to Se min kjole…

  1. Helle Lundsgaard 28. oktober 2011 at 17:10 #

    Hvor er den fin :o)

    • Mette / Farmorfabrikken 30. oktober 2011 at 19:29 #

      Tak Helle :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates