Efterårsweekend i sommerhuset

Jeg er netop kommet hjem efter den skønneste weekend i sommerhuset. Skoven strålede i de smukkeste gul-orange efterårsfarver – selvom det var svært at se særlig langt, da landskabet var som pakket ind i vat af den tykke tåge. Men det var alligevel en næsten magisk udsigt – som bestemt kun blev bedre foran brændeovnen med strikketøjet i hænderne alt imens kæresten stod i køkkenet og kokkerede. Aaahh… bedre weekender findes altså ikke.

Jeg er næsten også færdig med både front og bagstykke på den lille cardigan. Nu mangler jeg blot ærmerne og forkanten med knapperne. Uh, jeg er så spændt på, hvordan den bliver. Det er virkelig svært at tøjle sin nysgerrighed, når man sidder med sådanne projekter. Jeg vil bare så gerne se, hvordan reslutatet bliver, inden jeg overhovedet er færdig :-)

Læs også om:

2 Responses to Efterårsweekend i sommerhuset

  1. karenkaren 31. oktober 2011 at 13:57 #

    Sikke nogle skønne stemningsbilleder! Rigtig efterårsagtigt, der byder til kreahygge indendøre…

    • Mette / Farmorfabrikken 31. oktober 2011 at 21:41 #

      Åh ja, jeg ville ønske, at man kunne opleve hele efteråret i sommerhuset. Det er en hel del smukkere end den grå storby …

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates