Sømandens babyvest

Det kan slet ikke beskrives med ord, hvor glad jeg bliver, når jeg hører, at andre ikke blot har fået stor glæde af de opskrifter, der ligger her på bloggen, men som også sender mig et billede af resultatet.

Se bare her, hvad Katrine har lavet. Den fineste strikkede babyvest i en lækker sømandsblå farve og med de sødeste flodheste-knapper. Det imponerende er, at hun ikke har strikket siden hun gik i folkeskolen, men hun strikkede vesten på knap en uge. Det er sq sejt!

Så hvis der sidder nogle nybegyndere derude og grubler over, hvad det næste projekt skal være, så kan jeg på det varmeste anbefale vesten. Det eneste du skal forberede dig på er, at dine venner og familie vil komme med bestillinger på en hel del flere…

Se opskriften på babyvesten (som i øvrigt er gået i arv i min familie i generationer) lige her eller tryk på billedet af vesten ude i bloggens højre side.

Læs også om:

2 Responses to Sømandens babyvest

  1. Bebe 1. november 2011 at 18:56 #

    Den er super fin! Og det er jeres blog også, som jeg lige har fundet – glæder mig til at følge meget mere med her :-)

    • Mette / Farmorfabrikken 1. november 2011 at 22:34 #

      Tusind tak – rigtig dejligt at høre :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates