Nyt værktøj i Farmors sykasse

Hmmm… hvordan sneg denne her fætter sig lige ind i min farmor-samling af håndarbejdsværktøj? Indtil igår aftes vidste jeg ikke, at det var nødvendigt at have en god hammer indenfor rækkevidde. Men det er det altså, når man skal have sat trykknapper på en babydragt.

Babydragten har jeg egentlig syet færdig for længe siden, men jeg gik lidt i stå ved netop trykknapperne – som indtilvidere ikke har været det bedste bekendtskab. Er de bare enormt svære at få til at sidde ordentlig fast eller hur? Og så skal jeg også lige ha’ betrukket nogle knapper med stof og broderet rundt i kanten. Jeg elsker virkelig, hvordan man kan adoptere simple mønstre og tilføre sit eget præg med alle mulige detaljer. Trods trykknapper, så tror jeg, at dragten bliver fin :-)

Læs også om:

2 Responses to Nyt værktøj i Farmors sykasse

  1. Anne 4. november 2011 at 16:49 #

    Det er noget rod med de trykknapper, der skal bankes i! Det er bedre at købe dem, der skal sættes fast med en tang. Prym tror jeg de hedder. Bare et lille tip fra en, der har brugt de andre til en jakke, og de faldt af!

    • Mette / Farmorfabrikken 5. november 2011 at 11:01 #

      TAK Anne, jeg vil tjekke Prym ud næste gang – for ja, det er da helt vildt irriterende så dårligt de sidder fast? Go weekend :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates