Findes der virkelig gode mandage?

Jeg har aldrig været fan af mandag. Mandag har en ubarmhjertig personlighed og kender vist ikke til næstekærligheds-begrebet. Hvis jeg ikke er helt gal på den, så var det på en mandag, jeg styrtede med min pony og kom slet til skade for 20 år siden. Det var vist også på en mandag, hvor min første teenagekæreste droppede mig, fordi han efter sigende skulle blive hjemme og ordne vasketøj (siden ringede han aldrig tilbage). Og hver evig eneste mandag i mit 32-årige liv har vækkeuret ringet mindst tre timer for tidligt.

Men denne mandag viste sig alligevel at være én af de få. For dér fik jeg den skønneste besked om, at jeg havde vundet Tich Tachs fine give away, som var sponsoreret af Stella Alice på Amager. Hurra, hurra, hurra… jeg blev så glad. Sikke en skøn overraskelse! Og igår modtog jeg den smukke pakke med glimmerpapir og en sød hilsen fra Tina (aka Tich Tach). Så nu er jeg max klædt på til at gå både mandag og vinteren i møde!

Læs også om:

2 Responses to Findes der virkelig gode mandage?

  1. tina 18. november 2011 at 16:08 #

    Fordi han skulle blive hjemme og ordne vasketøj!? Tak skæbne for en forhistorie du har udi mandage. Jeg er simpelthen så glad for, at jeg kan være med til at lave en ny fortælling om de dersens mandage.

    Og jubii, fordi du er blevet så glad, det er jeg helt vildt glad for – og det ved jeg, at Tina fra Stella Alice også er blevet :-)

    • Mette / Farmorfabrikken 19. november 2011 at 10:16 #

      He he… ja, mandage er lidt af en udfordring ;-) God weekend Tina! Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates