Smukke papirvimpler til fri download

Jeg har længe været stor fan af Julia Lahme! Hvis du ikke allerede ved, hvem hun er eller hvorfor hun er én, som man burde kende, så kan du ikke blot møde hende i egen skrivende person lige her. Du kan også vinde hendes nye bog i Farmorfabrikkens give away lige her.

Hvis du til gengæld kender Julia, så er der stor sandsynlighed for, at nedenstående billede virker genkendeligt. For jeg har nemlig fundet dette fantastiske link på Julias blog, hvor du frit kan downloade de smukkeste papirvimpler i hele alfabetet (med undtagen af de danske bogstaver æ, ø og å).

Så nu kan overraske én du holder af med en farvestrålende besked. Jo jo, det er lige i Julias ånd: Vi skal sq huske på også at leve hverdagene, som var de en fest :) Du kan i første omgang begynde med at downloade vimplerne lige her.

Læs også om:

4 Responses to Smukke papirvimpler til fri download

 1. Merete Agger 24. november 2011 at 21:24 #

  Ih hvor fint. Nu ligger de klar på Mac’en til at blive printet, klippet og hængt op til en særlig person på en usærlig dag…. :-) Tak for tippet og linket…

 2. lene stentoft 24. november 2011 at 21:29 #

  Hvor er de bare fine det må jeg da helt klart prøve:-)

 3. Inge Burgaard 24. november 2011 at 21:38 #

  Super søde vimpler, de må prøves ved en speciel lejlighed.
  Så et indslag med Julia Lahme på TV i dag. Hun er da en fantastisk dejlig pige/dame. Tænk at sige højt at man gerne må elske hverdagen og at der kan være stunder hvor man ligefrem ønsker “den kedelige hverdag tilbage”. Dejligt…… Hilsen og god hverdagsaften….

 4. Mette / Farmorfabrikken 26. november 2011 at 08:21 #

  @Merete: Hi, det er nemlig så rigtigt! Vimplerne er perfekte til en særlig person på Usærlig dag ;-)
  @Lene: Ja, de er ret skønne :) Jeg har printet et par stykker og variationerne er fantastiske.
  @Inge: Jeg er helt enig. Julia er virkelig beundringsværdig. Jeg er kæmpe fan af, at hun er forkæmper for gode og REALISTISKE rollemodeller. Det trænger vi lidt til :)

  Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates