Mr. Baby med slips

Det er ved at være lidt tid siden – nærmere bestemt tre måneder – at jeg første gang fortalte om mit projekt med at sy Elsebeth Gynthers babydragt. Jeg gik faktisk igang med projektet, da min nabo skulle bruge en fin dragt til sin lille søn Louis, da de skulle til en stor fødselsdag i familien. Men mens jeg syede voksede drengen flere centimeter i både længde og omfang, så da jeg en uge senere kom forbi for at prøve dragten, var den allerede for lille…

Jeg gik i stå. Men nu – efter et mareridt med påsætningen af trykknapper – har jeg endelig fået syet den færdig. Og for ikke at blive smerteligt mindet om de onde, onde små sataner af nogle trykknapper, har jeg betrukket nogle knapper med det samme stof, som jeg har brugt til slipset, og syet dem ovenpå. Lige så meget trykknapper er blevet min fjende, lige så meget er hjemmelavede stofbetrukket knapper blevet min bedste ven. De er simpelthen så fine og det er fantastisk endelig at kunne finde nogle knapper, der passer perfekt til resten. Hurra!

Læs også om:

5 Responses to Mr. Baby med slips

 1. Astrid 6. december 2011 at 08:34 #

  Hej Mette,
  Jeg har lige sat trykknapper i en baby sweatshirt og der brugte jeg en slags tang, som er beregnet til netop at slå trykknapper i med. Det er meget nemmere end med en hammer (og man risikerer ikke at slå sig over fingrene). Rasmus havde købt den som et sæt med en anden tang og en hultang i Aldi på et ble-raid.
  Kh Astrid

 2. Marina 7. december 2011 at 13:19 #

  Så fiiiin

 3. Mette / Farmorfabrikken 7. december 2011 at 17:17 #

  Tak til jer begge :-) Og Astrid, dit tip er noteret! Tak. Kh, Mette

 4. Tulle Momsemor 8. december 2011 at 13:44 #

  Hej der
  Jeg bruger også tang og det er let :)
  Tak for tip med betrukne knapper, jeg bruger altid voldsom meget tid på at finde knapper, der passer til, men det her er da meget bedre!
  Hilsen Tulle Momsemor

  • Mette / Farmorfabrikken 8. december 2011 at 18:54 #

   Tak Tulle, jeg må vist ønske mig en tang i julegave :-) Og ja, stofknapper er et hit! Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates