Året der gik på Farmorfabrikken

På årets sidste dag kan vi herpå Farmorfabrikken se tilbage på et 2011, som har været et sandt kreativt eventyr. Det har været fantastisk at blive en del af denne vidunderlige blogverden, og vi elsker al dens farverige, sprudlende og hittepåsomme kreativtet – ej at glemme glæden ved at dele. Og vi kan næsten ikke vente med at tage hul på et nyt år med masser af ny inspiration!

Farmorfabrikken fylder også meget snart 1 år – hvilket vi glæder os helt vildt til at fejre – og 2011 vil derfor for os først og fremmest være året,  hvor bloggen trådte sine barnesko. Fabrikken er gået fra at være én farmor til to og er kommet endnu tættere på drømmen om at være en kreativ legeplads, som kan inspirere og hjælpe andre nørklere igang med strikkepindene, hæklenålen og symaskinen. Og vi har mange fornyende tanker og ideer for, hvor bloggen er på vej hen i 2012…

Vi håber, at I også glæder jer til at følge med på fabrikken. For os har drivkraften nemlig helt klart været alle jeres søde kommentarer og opmuntrende mails. Stor tak for det! Og så vil vi blot ønske et rigtig godt nytår til alle! Ha’ en fantastisk aften :-)

Kh, Isabella & Mette

Highligths fra året der gik…

Læs også om:

2 Responses to Året der gik på Farmorfabrikken

  1. Inge Burgaard 31. december 2011 at 13:00 #

    Godt nytår til jer også. Jeg er glad for at have “fundet jer” i Blogland, og glæder mig til et nyt år i jeres selskab.

  2. Lilla Verden 31. december 2011 at 16:39 #

    Godt nytår damer! :-) Kh fra jeres største fan

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates