Farmor i nye klæder

Kære gamle Farmor fylder ét år om præcis en uge, og i den anledning har vi arbejdet på at give bloggen et nyt look, så vi kan fejre fødselsdagen med bravour. Som I kan se, har vi allerede taget lidt hul på glæderne og trukket i nye flotte klæder. Vi håber, at I synes godt om det hele – vi er selv super glade :)

Men kronen på værket vil vi først løfte sløret for i næste uge. For Isabella og jeg har nemlig planlagt at give denne gamle dame en helt speciel fødselsdagsgave på mandag: En ny header designet af skønne Viola Brun. Vi er ved at kravle ud af kroppen på os selv af ren begejstring og kan næsten ikke vente med at vise den frem.

Vi vil også rigtig gerne fejre fødselsdagen sammen med jer! Derfor har vi brygget på en fantatisk give away… Kig forbi mandag d. 23. januar til fest og glade dage :)

Læs også om:

2 Responses to Farmor i nye klæder

  1. Sara Marie 16. januar 2012 at 07:45 #

    Spændende! Glæder mig meget til at se headeren :-) OG til give away naturligvis! :-)

    • Mette 16. januar 2012 at 20:08 #

      Samme her :)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates