Kender du Etsy?

“Etsy-hvaffor-noget?”, spurgte jeg en bekendt, da hun for et par år siden ret begejstret fortalte om den fantastiske og ultra kreative webshop Etsy.com. Jeg klikkede straks ind, klikkede lidt rundt og klikkede ud igen. For jeg kunne slet ikke finde hverken hoved eller hale i sitet. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle bruge det eller hvorfor jeg overhovedet skulle bruge det?

Men det sidste års tid har den sprudlende webshop ganske langsomt sneget sig ind i min dagligdag. Jeg er blevet dybt afhængig af at surfe rundt på sitet og blive inspireret af alle de smukke ting, som folk formår at kreere (læs: det hele er til salg, så kast visa-kortet ud af vinduet, før du klikker ind).

For nyligt kom jeg således forbi webshop’en Dream Spun Kids. Hvis jeg skal være helt ærlig, så var det i første omgang ikke designet, der hev mig ind i butikken. Det var mest af alt de skønneste-skønne billeder. Se selv.

BørnebikiniHæklet babyhuePigebikini

Læs også om:

14 Responses to Kender du Etsy?

 1. Anne 19. januar 2012 at 19:59 #

  Jeg er virkeligt også blevet tilhænger af siden og har handlet indtil flere gange, dog jersey og interlock stoffer…du kan se nogle af kreationer (Riley Blake junior sengelinned) og snart kommer der flere…(nogle lækre bodyer og heldragter). Kig forbi fruflittig.blogspot.com :-)

  • Mette 19. januar 2012 at 20:08 #

   Wow, sikke nogle skønne ting du laver! Heldige unger ;-) Jeg er helt pjattet med B’et, den såkaldte røvpude? He he… super fed ide! Kh, Mette

 2. RikkeRøjkjær 19. januar 2012 at 20:34 #

  ja for pokker. De der billeder er eddermaeme maxlækre.

  • Mette 20. januar 2012 at 07:10 #

   Ja, ik? :) Gid man havde en fotograf, der kunne fixe sådan et setup, hver gang man havde lavet en ny ting…

 3. Jonna 22. januar 2012 at 09:56 #

  Skønne billeder – og ja, jeg kender godt Etsy, men finder det ærligt talt også en smule forvirrende… Findes der et tilsvarende forum for danske krea-krager (ved godt at det ord har en negativ klang – det ligger bare så godt i munden, og det er bestemt ikke ment negativt;))?

  • Mette 22. januar 2012 at 10:03 #

   He he… Krea-krager ruller godt :) Og nej, jeg har desværre ikke fundet et form forum derinde. Til gengæld har jeg stor glæde af deres nyhedsbrev, hvor de fremhæver diverse ting ud fra et fælles tema. Det er ret interessant og super inspirerende.

 4. Jenny 22. januar 2012 at 13:51 #

  Jeg må klart derind og kigge lidt rundt! Tak for inspirationen!

  Kh. Jenny

  • Mette 22. januar 2012 at 13:54 #

   Go’ tur – det er et fantastisk sted :) Kh, Mette

 5. jette 6. februar 2012 at 19:30 #

  Jo, der findes en tilsvarende portal som Etsy, på dansk. Amio, som man kan finde her: http://www.amio.dk/ Jeg kender det ikke så godt, som jeg kender Etsy, men jeg mener, at det fungerer på samme måde, at man handler hos den enkelte sælger, men betaler “centralt” så at sige.

  • Mette 6. februar 2012 at 21:18 #

   Hej Jette. Ja, Amio er bestemt også interessant! Dér kigger jeg også forbi en gang imellem. Hvad gjorde vi dog før internettets tid ;-) Kh, Mette

 6. Sofie Jespersen 4. februar 2013 at 16:09 #

  Jeg kender godt etsy, men er det en sikker hjemmeside hvis man vil købe nogle ting der inde? :)

  Hilsen Sofie Jespersen

  • Mette 4. februar 2013 at 19:37 #

   Hej Sofie

   Jeg har købt flere ting over Etsy uden problemer :)

   Kh, Mette

 7. Line 6. marts 2013 at 16:55 #

  Hvor kommer tingene fra, altså inde på Etsy?
  Og var der told på det du købte? :-)

  • Mette 6. marts 2013 at 18:40 #

   Så vidt jeg ved kommer de fra private/små forretninger – og nix, ingen told. Måske blev jeg bare ikke nuppet i tolden? Pinligt, det ved jeg faktisk ikke :-/

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates