Julekugler varer lige til påske

Det kan ikke komme bag på nogen, at jeg er kæmpe fan af Arne & Carlos’ julekugler – hvorfor jeg nu også har lavet en julekugle-kavalkade. Derfor er det også nemt at forestille sig, hvor svært begejstret jeg blev, da jeg hørte rygter om, at det strikkende mandlige makkerpar bryggede på en bog med påskekugler. Genialt!

Men nu ved jeg ikke, om jeg skal græde eller grine? Deres norske forlag Cappelen Damm har nemlig sendt forårskataloget på gaden (se det her), hvor de løfter sløret for den nye bog. Og jeg kan ikke helt finde ud af, hvad jeg egentlig synes… Hvad tænker I? Go stil og kreativ fornyelse eller kitch og smagløst? Personligt glæder jeg mig i hvert fald helt vildt til at bogen også udkommer i Danmark!

 

Læs også om:

3 Responses to Julekugler varer lige til påske

 1. Lotte Just Nielsen 1. februar 2012 at 18:24 #

  Som helt ny og begejstret bruger af Farmorfabrikken og i farmoralderen : Har strikket julekugler og glæder mig så meget til at skulle i gang med næste bog: De er så sjove at strikke, det er overskuelige projekter, man kan bare gå i restebunken, så de er også billige, de unge i familien vil meget, meget hellere have dem end endnu et par hjemmestrikkede sokker. Så fra den 61-årige, der spildte sin ungdom på at sidde og brodere mellemlægsservietter fra Rosenstand: MER af den slags, tak !

  • Mette 2. februar 2012 at 07:54 #

   Hej Lotte

   Tak for din besked! Hvor er det skønt at høre, at der er andre som os :-) Og fedt at de unge i familien synes om dem – og sokkerne! Det varer måske ikke længe før de kommer og gerne vil have et strikkekursus?

   Jeg har aldrig hørt om mellemlægsservietter fra Rosenstand? Var det et særligt mærke? I mine ører lyder det nu ikke helt tosset at ha’ broderet en masse som ung. Jeg er selv meget begejstret for det fine håndværk. Man kan lave et væld af ting og hurtigt forskønne ellers lidt triste og farveløse ting :-)

   • Lotte Just Nielsen 7. februar 2012 at 21:12 #

    Har været inde og kikke på Eva Rosenstand – og var måske nok lidt uretfærdig, de har en del fine ting, men så sandelig stadig også broderier som de, jeg lavede for 40 år siden – hvem laver sådan noget i dag …..farmødre måske ?
    Jo, har lært barnebarn at strikke lidt, det var nu ikke lige hende – men jeg fik da hjemmestrikket julegave: 1 grydelap, som til gengæld var i 100 % uld.

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates