Perfekt taske til garn, strikkepinde og sytøj

Isabella og jeg har i et stykke tid haft en skøn tradition med at mødes minimum en søndag om måneden, hvor vi ikke laver andet end at nørkle og drikke spandevis af kaffe. Det er en fantastisk hyggelig måde at være sammen på og jeg glæder altid numsen af bukserne til vores søndage.

Det eneste jeg gruer for hver gang, er hvordan jeg nu får pakket al mit strikketøj ned i en taske uden at garnet leger kluddermor og maskerne hopper af pindene. Selv om jeg ved, at en rigtig farmor burde have en lækker lille vintage-kurv med det mest nødvendige gear, så er det desværre ikke realiteten. Jeg minder snarere om en posedame, der har været på rov i Kirkens Korshær.

Nu har jeg googlet en del for at finde en taske, der er designet specielt til mobile strikkeentusiasters behov. Det var bestemt ikke nemt. Langt de fleste tasker var kitch, men på den kiksede måde. De var lavet i gyselig farver og havde dårlig indretning. MEN – så fandt jeg denne her, “The Swift” fra Tom Bihn:

Taske til garn, sytøj, strikkepinde

Den er pæn og praktisk. Med andre ord: Perfekt! Og udover at tasken er forsynet med smarte lommer og har en brugbar indretning, så kan man supplere op med diverse punge, garnposer og små tasker, så man kan holde styr på løse strikkepinde, stoppenåle og spidse sakse.

Jeg synes virkelig, den er smart! Og det er ikke helt uden grund. For tasken er designet i samarbejde med The Knitty Magazine’s læsere, der har budt ind med deres savn og mangler. Måske man skulle sende ideen videre til et af de danske modehuse?

Læs også om:

One Response to Perfekt taske til garn, strikkepinde og sytøj

  1. alice 15. februar 2017 at 16:58 #

    Hvad koster den brune strikke taske du har

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates