Barselsgave i tern og striber

Jeg har fået den sødeste lille grandfætter. Det vil sige min aller bedste fætter har fået en søn. Så det må vel være min grandfætter? Jeg er virkelig ikke stærk i familietitler eller kongerækken for den sags skyld. Men jeg ved, at han er noget af det sødeste, jeg længe har set.

I dag har jeg nemlig været på barselsvisit hos den lille ny familie. Og under armen havde jeg denne lille barselspakke, så baby-fætter kan blive fin i tern & striber. Jeg har længe glædet mig til at forære babydragten til nogen, så jeg jublede ekstra højt, da sms’en fra de nybagte forældre tikkede ind for et par uger siden: “Det blev en dreng”.

Velkommen til verden, lille ven. Jeg kan fortælle dig, at du har valgt verdens skønneste forældre, som vil gøre livet til en fest. Nu kan du i hvert fald trække i slips og lune strømper og fejre verden, som blot ligger og venter på dig…

Barselsgave, babydragt med slips, strikkede babysokker

Barselsgave, strikkede babysokker, babydragt med slips

Læs også om:

7 Responses to Barselsgave i tern og striber

 1. Anne 4. februar 2012 at 14:15 #

  Det er da bare et rigtig fint sæt!

  • Mette 4. februar 2012 at 16:37 #

   Tak :)

 2. maria 4. februar 2012 at 21:35 #

  Det er dog et helt fantastisk sæt!

 3. Juhulie 5. februar 2012 at 11:12 #

  Hvor er det bare kært og smart og lækkert. Tæt på jeg bliver nødt til at overveje familieforøgelse bare pga. det sæt her – kunne ikke finde på det af NOGEN anden årsag!

  • Mette 5. februar 2012 at 11:21 #

   Ha ha… det er et fantastisk argument for familieforøgelse :-)

 4. Hanna 8. marts 2012 at 12:32 #

  Hej Dejlig blog i har.

  kan i pege mig i den rigtige retning. Jeg leder med lys og lygte efter en sy-opskrift som minder om en kjole/coat fra Bruuns bazaar. Jeg vil gerne sy en coat der minder om denne, så den behøver ikke at være 100% magen til.

  Se kjolen: <a href="http://www.boozt.com/dk/da/bruuns-bazaar/coat_438561/438608?navId=6936"Bruuns Bazaar lækker coat.

  • Mette 8. marts 2012 at 14:22 #

   Kære Hanna

   Tusind tak :-) Vi er desværre ikke så stærke i sy-design til voksne, men prøv evt. at spørg Marapytta, der har den fineste syskole og den fineste blog.

   Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates