Vinderen af ugens give away

I anledningen af vores første give away har vi fået assistance af Isabellas datter, Wilma, til at trække den heldige vinder af Sille Kongstads “Alle mødres guide til supersjov med ungerne“. Vi skrev antallet af deltagere og bad hende om at sætte en ring om et tilfældigt tal:

Give away fødselsdag

Tillykke til nr. 2 – Øglemor. Hurra, hurra! Vi har sendt dig en mail for at få fingrene i din postadresse, så vi kan sende denne her pakke af sted til dig. I morgen sætter vi en ny give away på høj kant… Vi ELSKER at fejre fødselsdag :)

Give away fødselsdag

Læs også om:

2 Responses to Vinderen af ugens give away

  1. Øglemor 5. februar 2012 at 17:21 #

    Juhuuuuu! Tak for det! Og fortsat god fødselsdag ;)

    • Mette 5. februar 2012 at 18:12 #

      Tak, tak. Håber Øglen og Varanen får glæde af mors gevinst :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates