Sneak peak på Liberty surprise!

Liberty

I dag lå der en skøn overraskelse til mig i min postkasse. Det er ikke tit at den slags sker. De største overraskelser plejer som regel at komme i rudekuverter og er næppe særlig glædelige. Men i dag lå der en lille brun pakke, sendt via den engelske royale post, hvori der lå den smukkeste og ganske sirligt indpakkede gave. Fra Liberty!

Hvis der findes et stormagasin i himlen, ser det garanteret ud som Liberty” har Karin Gråbæk skrevet i den lækre rejseguide “London, my love!” Jeg kan ikke finde på en bedre måde at beskrive stedet. Derfor lader jeg helt være.

Da jeg kom op i lejligheden, måtte jeg ikke alene bruge et par minutter på blot at nyde den smukke indpakning (fra Liberty – har jeg sagt det?), men også den boblende glæde ved at få en uventet gave (fra Liberty – hvis jeg ikke allerede har nævnt det?). Og jeg sad naturligvis stadig med al overtøjet på, da jeg forsigtigt pakkede gaven op og fandt den mest fantastiske ting, som jeg ikke vidste, jeg altid har manglet i mit liv. Men det vil jeg skrive mere om i morgen :-)

Læs også om:

2 Responses to Sneak peak på Liberty surprise!

  1. Fie 7. februar 2012 at 18:02 #

    …venter i spænding…:-)

    • Mette 7. februar 2012 at 18:05 #

      Har netop afsløret herligheden – se ovenstående indlæg: Den fantastiske hunde-strik-bog! Ha ha ha…

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates