Julekugle-kavalkade episode 2

Juhu, hvor har jeg glædet mig til, at det blev februar måned! For så må jeg strikke to julekugler mere i følge mit nye regelsæt om, at jeg kun må strikke én ny kugle i to farvevariationer hver måned. Jeg har nemlig en fornemmelse af, at dette selvlavede benspænd er en nødvendighed, da I ellers nok ikke ville komme til at læse om andet end julekugler og julekugler – og endnu flere julekugler – de næste mange måneder.

Til februars julekugle har jeg valgt mønstret “Grankogle” – naturligvis stadig fra min julekugle-bibel af Arne & Carlos. Det ser ud til at blive et rigtig fint mønster. Det kræver dog lidt mere på tælle-fronten, hvad mønstertråden angår end fx sidste måneds julekugle-mønster “Græsk kors“.

Julekugler

Læs også om:

3 Responses to Julekugle-kavalkade episode 2

 1. Astrid 8. februar 2012 at 21:15 #

  Jeg synes, det er meget imponerende, at du kan blive ved med at holde julegejsten her i februar. Jeg kan knapt strække den til 24/12…

 2. Mette 9. februar 2012 at 18:52 #

  Hej med jer
  Først stor ros til jeres inspirerende blog :)
  Nu har jeg snart set så mange af de strikkede julekugler, så trods tidspunktet, må jeg hellere også snart prøve.
  Jeg har givet jer en award, I er velkomne til at læse videre hos mig.
  Mvh. Mette

  • Mette 9. februar 2012 at 20:00 #

   Tusind tak :) Det varmer meget at høre her i vinterkulden.

   Julekuglerne er et hit! Jeg kommer som sagt til at strikke dem herfra og lige til jul. Til påske kommer der dog en ny anledning – for så kan vi strikke Arne & Carlos’ påskekugler. Det glæder jeg mig i hvert fald meget til.

   Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates