Korssting til kaffen

Argh, nitte! Hvor er jeg ked af, at jeg ikke har opdaget Gry Fagers vidunderlige stel “Stitches” noget før. Det havde jo passet perfekt til julens ønskeliste. Jeg er helt vild med porcelænets stilrene design, der fremhæver korsstingsbroderiets smukke grafiske look. Jeg bliver altid så begejstret, når jeg ser det gamle håndværk i nye og moderne sammenhænge. For det er jo fantastisk, hvordan at noget så forholdsvist simpelt som en række syet krydser konstant kan fornyes og forenes med tidens skiftende mode.

Jeg tror i hvert fald, at jeg bliver nødt til at købe kaffekopperne én af dagene. Jeg tænker nemlig, at hvis jeg alligevel kan strikke julekugler året rundt, så kan jeg vel også købe julegaver til mig selv året rundt?

Gry Fager korssting stel

Læs også om:

4 Responses to Korssting til kaffen

 1. RikkeRøjkjær 15. februar 2012 at 09:01 #

  Jeps Vi skal huske at købe gaver til os selv – anytime!

  • Mette 15. februar 2012 at 10:13 #

   Præcis :)

 2. Christina 15. februar 2012 at 09:03 #

  Ja – de krus er egentlig ret fine.. Og passer perfekt ind i et kreativt miljø. :-) Jeg er sikker på at min kæreste vil finde det lidt for rødstrømpe/mormor agtig.
  /C – Rappedikke.dk

  • Mette 15. februar 2012 at 10:11 #

   Hi, ja – det kan du vist have ret i :) Det bliver nok snarere mig, der drikke kaffe af de kopper end kæresten.
   Mine varmeste tanker til dig! Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates