Gæstebloggere på Farmorfabrikken

Som noget nyt på Farmorfabrikken vil vi fremover invitere skønne, seje og kreative kvinder til at blogge om … lige hvad de har lyst til. Hvis du er fast læser her på fabrikken, så ved du allerede, at bloggen netop er vores hyldest til alle de kvinder, der imponerer, fascinerer og inspirerer os. Ordet er deres og vi glæder os til at læse det!

Derfor er vi også jublende lykkelige for at kunne fortælle, at vores første gæsteblogger er Camilla Kjems. For ikke nok med at Camilla er chefredaktør for vores ynglings ugeblad Femina og selv blogger lige her, så er hun også svært begejstret for at strikke. Men læs med i morgen, hvor hun stiller netop dét spørgsmål, som måske kan få de garvede til at ryste på hovedet og nybegynderne til at nikke i takt: “Er det pinligt at strikke?”

Læs også om:

2 Responses to Gæstebloggere på Farmorfabrikken

  1. RikkeRøjkjær 16. februar 2012 at 10:29 #

    Hænger helt sikkert på!
    RikkeRøjkjær

    • Mette 16. februar 2012 at 13:32 #

      Fedt, Rikke :)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates