Februars julekugler

Det er lidt tid siden, at jeg strikkede februars julekugler færdige. Men det boomer jo ikke ligefrem med juletræer længere, så det tog mig lidt tid at finde en gren at hænge dem på :) Meget februar-agtigt hænger de her på den visne, gule hæk foran indgangen til min lejlighed. Mød julekuglen Mr. Februar…

julekugler, Arne & Carlos

De er naturligvis strikket efter min julekugle-bibel af Arne & Carlos og er lavet efter mønstret ‘Grankogle‘. Sidste måneds julekugle var strikket efter mønstret ‘Græsk kors‘. Og julekugle-begejstret som jeg er, tænker jeg allerede på, hvad næste måneds julekugle-mønster mon skal være? Jeg længes jo virkelig efter foråret og sommeren, så jeg tror, at jeg vil lave ‘Krogrosen’ eller ‘Trekløveren’. Nåh, men der er jo heldigvis lidt tid til marts…

Læs også om:

6 Responses to Februars julekugler

 1. FruForstad 18. februar 2012 at 09:42 #

  Det er rigtigt fine i det mønster. Jeg forestiller mig også at lige det mønster kunne være lækker i navy og guld.

  • Mette 18. februar 2012 at 10:16 #

   JA! Generelt så er navy og guld egentlig en ret lækker kombi til julekugler. Det tror jeg, at jeg må lave til næste års kollektion :-)

 2. Marianne Topping / Tulle Momsemor 18. februar 2012 at 17:53 #

  Super flotte igen.
  Smilte af din iver efter at vælge og komme i gang med de næste – den kender vi vist alle.

  Den visne busk passer bare så godt til årstiden :)

  • Mette 19. februar 2012 at 09:06 #

   He he… ja, begejstringen vil ingen ende tage ;-) Og du har helt ret, de visne buskes gule farver i ganske flotte :)
   Go’ søndag. Kh, Mette

   • Lotte Just Nielsen 19. februar 2012 at 13:13 #

    Nå, godt at høre at det ikke kun er mig, der stadig strikker et par julekugler.Men HVAD MED PÅSKEKUGLERNE – er bogen udkommet på dansk – eller er den norske til at finde ud af at strikke efter (grundopskriften er vel den samme), og er der andet end kugler i den, det tyder forsiden på ?????? Hvem ved noget ? Lotte

    • Mette 19. februar 2012 at 15:25 #

     Hej Lotte

     Jeg har lige fået bogen ind af døren – den danske udgave vel at mærke ;-) Jeg har kun haft tid til at bladre lidt i den, men skriver et indlæg i løbet af ugen. Men ja, grundopskriften er den samme, og der er også andre ting i bogen, bl.a. en påskehare, påskeæg-kugler, påskehøne og æggevarmere.

     Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates