Farmor på catwalk’en

Opråb til alle strikkefans! Vores kærlighed for håndarbejdet har ramt catwalk’en. Over hele verden er sæsonens mode-uger tæt på at være ved vejs ende og med mine farmor-briller på, så ser de nye trends helt fantastiske ud…

Min søde veninde, der er Senior Designer hos det London-baseret modehus Preen, har fx netop sendt denne kollektion på gaden. Jeg var måløs, da jeg så, hvordan de har nyfortolket strikningens tekstur ved at overføre det som tryk på stoffet på aller smukkeste vis. Billederne her yder desværre ikke tekstilen og designet retfærdighed. Men jeg kan love, at detaljerigdommen og illusionen af strik og broderier er imponerende. Personligt kunne jeg snildt hoppe i samtlige outfits…

Læs også om:

No comments yet.

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates