Vinderen af ugens give away

Så blev det søndag igen og tid til at finde den 3. vinder i vores række af fødselsdags give aways. Igen har vi ladet tilfældigheden råde og denne gang brugt Mettes kæreste, som vores helt egen lykkens nummer-pige:

Mette: “Sig et tal mellem 1 og 32
Martin: “26

Hurra, hurra og stort tillykke til Karen Nielsen. Du har vundet Liza Marklunds nyeste krimi “sort hvid” som lydbog og en lille uglenøglering. Vi har sendt en mail til dig, så vi kan få fingrene i din postadresse og sende pakken her hjem til dig :) I morgen sætter vi en ny give away på højkant… Rigtig god søndag til alle!

Læs også om:

One Response to Vinderen af ugens give away

  1. Ivan 26. september 2014 at 11:21 #

    Den taske er bare smuk. Sikke farver. Bliver helt glad af at se pe5 den og sitimdag ogse5 lidt grf8n i hovedet. Hvorfor har jeg ikke se5dan en skf8n taske? Me5 hellere ge5 igang med ne5l og tre5d, og se6tte noget sammen. Kh. Lis

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates