Liberty Love!

Jeg har et blødende hjerte (og et glødende kreditkort) for Libertys mange smukke småblomstrede stoffer. Jeg dagdrømmer ofte om at være en form for ‘Alice i Eventyrland’, der falder ned i et dybt, dybt hul og vågner op i en helt ny verden af Liberty. Her ville jeg sy patchwork fra morgen til aften indtil hver eneste centimeter var dækket af det smukke farvestrålende stof. Og leve lykkeligt til mine dages ende…

Det er i hvert fald tæt på. Indtil jeg finder hullet og tiden til at sy i alle døgnets 24 timer, vil jeg istedet grave mig ned i den spritnye bog “Sy med Liberty – de bedste mønstre til dig og dit hjem”. Bogen er betrukket med stof (selvfølgelig!) og ser så indbydende ud, at jeg sandsynligvis havde købt den lige meget hvad blot for at have den liggende. Men det er usandsynligt, at den bare kommer til at ligge og samle støv. For den er super-inspirerende! Hold godt fast på kreditkortet inden du går i gang med bogen. For det kribler-krabler helt vildt i fingrene for at sy alle bogens projekter.

Billederne er smukke og de illustrerede vejledninger gør at selv begynderne kan være med. Så selvom jeg ikke er så stærk med en symaskine, som jeg drømmer om at være, så er der ikke ét eneste projekt i bogen, som jeg er bange for at kaste mig over. Bagerst i bogen er der nemlig en ’syskole’, der forklarer de fleste basisting og så er der selvfølgelig også et katalog over alle Libertys vidunderlige stoffer.

Næste gang jeg finder symaskinen frem bliver det for at sy et cover til både min iPhone og iPad, en puf til min søsters lange ben, en stofindkøbspose til min søde veninde og et stort, smukt sengetæppe til mig selv. Vinterens aftenlys yder desværre ikke bogens farver retfærdighed, men krible-krabler det ikke også bare lidt i dig, når du ser det her…

Sy med LibertySy med Liberty iphone og ipad coverSy med Liberty pufSy med Liberty indkøbsposeSy med Liberty patchworkSy med Liberty patchwork DIY

Læs også om:

6 Responses to Liberty Love!

 1. Gitte 21. februar 2012 at 09:48 #

  Den bog MÅ jeg bare eje – tak for tippet :) Jeg elsker Libertys fine print og kvalitet, tror også jeg kunne sy fra morgen til aften hvis der ikke lige var alle mulige andre gøremål!

  • Mette 21. februar 2012 at 18:22 #

   Det var så lidt :) Jeg troede alligevel ikke, at jeg skulle opdage en sybog før dig? ;-)
   Ps. Dine syede fugle er jo alt for skønne – lige en Liberty-ting!
   Kh, Mette

 2. Annette Nielsen 21. februar 2012 at 17:41 #

  Dejlig blog du har! Den glæder jeg mig til at følge. Jeg vil lægge dig ind på min blog. Det er en spændende sy bog du viser billeder af. Den må jeg have fat i. Måske du har lyst at være medlem af min blog, det ville glæde mig meget. Mange søde hilsener fra Annette i Holbæk. annetteskreativiteter.blogspot.com

  • Mette 21. februar 2012 at 18:22 #

   Tusind tak, Annette – det varmer utrolig meget! Jeg hopper straks over på blog :)
   Kh, Mette

 3. Marianne Topping / Tulle Momsemor 21. februar 2012 at 19:09 #

  Tror vinterens projekt bliver at lære patchwork :)

  • Mette 21. februar 2012 at 19:53 #

   Det lyder ikke tosset :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates