Søger du en strikkeklub?

Isabella og jeg elsker at mødes med vores veninder over et par strikkepinde og en god kop kaffe. Det er både en fantastisk hyggelig måde at være sammen på og meget inspirerende og lærerigt at se, hvad andre sidder og nørkler med.

Vi har fået en del henvendelser fra læsere som spørger, om vi kan hjælpe dem med at finde strikke- og hækleglade i den by, hvor de bor. Og det vil vi helt vildt gerne. Derfor har vi lavet en ny side, der hedder “Strikkeklub”, hvor du er velkommen til at slå en kommentar op. Husk at skriv, hvilken by du bor i samt din mailadresse. Du er også velkommen til at skrive et opslag på vores Facebook-side.

Vi håber, at det vil myldre med strikkeklubber i hele landet :)

Læs også om:

98 Responses to Søger du en strikkeklub?

 1. Marianne Topping / Tulle Momsemor 4. marts 2012 at 12:11 #

  Alle tiders ide og lige så snart jeg er rask igen, så skal jeg helt sikkert kigge efter en strikkeklub i Randers :)

  • Galina 23. marts 2015 at 09:30 #

   hej Marianne! Har lige læst dit indlæg på Momsemor om sykurser i Randers AOF. Jeg gik også der, i 2012. Jeg har prøvet at finde ud af at skrive kommenatr på din hjemmeside, men de kunne jeg ikke.Kunne godt genkende mig selv som udlændning. Jeg vil ikke skrive her noget der ikke handler om strikkeklub, vil du skrive til mig? min mail galazare@webspeed.dk
   Mvh, Galina

 2. Desiree Rosenkilde Liedberg 5. marts 2012 at 12:09 #

  Søger en klub i københavnsområdet, synes man får mere fra hånden sammen med andre der også er kreative:-)

  • Mette 5. marts 2012 at 12:12 #

   Kære Desiree

   Vi giver dig fuldstændig ret :-) Skriv også gerne din kommentar under siden “Strikkeklub”. Der er her de fleste skriver og der er allerede et par fra København, som har meldt sig. Måske de var noget for dig?

   Kh
   Mette

 3. Anne 5. marts 2012 at 14:02 #

  Sikke en god ide!! Har lavet et indlæg om det inde hos mig og lånt billedet fra jer, håber det er ok??

  KH Anne

  • Mette 5. marts 2012 at 16:25 #

   JAAAAAAA… Naturligvis :-) Tusind tak, søde Anne. Kh, Mette

 4. Lotte Just Nielsen 9. marts 2012 at 18:46 #

  Se hvad dit lokale bibliotek (ja, bibliotek) har. Er netop kommet med i strikkecafe på Islev (Rødovre) bibliotek – har været med to gange og det har været virkelig fint.

 5. Ann Wann 26. april 2012 at 09:57 #

  jeg kommer fra århus og har i mange år ønsket at være i en strikkeklub, jeg har været i en da jeg boede i norge, og savner fællesskabet. håber der er nogle der er friske. jeg er 54 år og gift og elsker at strikke til mine børnebørn. vi kan jo også hjælpe hinanden hvis noget går in kludder. håber at høre fra nogle. ANN

  • Marlene Brinkmann 31. januar 2014 at 01:27 #

   Hej Ann.

   Jeg ved godt at dit indlæg er fra april 2012, men jeg prøver alligevel at skrive til dig. Jeg hedder Marlene, er 46 år og boer i Viby J sammen med min mand (børnene er fløjet fra reden). Jeg elsker at strikke samt hækle og synes det kunne være rigtig hyggeligt at være kreativ sammen med andre. Er du mon i en strikkeklub hvor i har plads til et nyt medlem? Håber at høre fra dig, gerne direkte på mail marleneergo@gmail.com

   Stor hilsen fra Marlene Brinkmann.

  • Randi Noesgaard 10. februar 2014 at 11:18 #

   Hej Ann,
   Jeg skriver til dig, da jeg prøver at få en strikkeklub op at stå. Jeg har kontakt til 6 andre kvinder, men det er ikke lykkedes at mødes endnu. Jeg har lige inviteret de andre, og jeg vil også gerne invitere dig til lidt strikkekomsammen hos mig søndag 23. februar kl.14.30. Jeg bor Bogfinkevej 45 1.th., 8210 Århus V. Jeg ved det er lang tid siden dit indlæg var på Farmorbloggen, men jeg håber, at du stadig er interesseret.
   Vh. Randi Noesgaard

   • Mette 5. januar 2016 at 12:19 #

    Hej Randi

    Hvordan gik det med din strikkeklub i Aarhus?
    Jeg vil rigtig gerne finde en, men har ikke haft held med mig. Kontakt mig gerne på met.rokkjaer@gmail.com, hvis du stadig har en strikkeklub.

    Mvh Mette

    • G.M. 4. oktober 2016 at 16:54 #

     Hej. Har I fået oprettet en strikkeklub i Århus eller omegn? Jeg er tilflytter og vil rigtigt gerne være med.

   • Pia Brinch Petersen 15. maj 2016 at 13:13 #

    Hej Randi jeg kunne rigtig godt tænke mig at være med i en strikke/hækleklub og har lige læst dit indlæg. Hvis det stadig er aktuelt er jeg meget interesseret. Jeg er 58 år og bor i Hinnerup, men kører gerne til Århus. Vh Pia

    • Anne Knudsen 1. september 2016 at 14:36 #

     Hej. Jeg hedder Anne og bor i Hinnerup. Jeg vil meget gerne være med i en strikkeklub her i byen. Har du fået startet en gruppe . Det er jo et gammelt opslag.

     • Mariane Hansen 8. november 2016 at 14:33 #

      Hej Anne
      Jeg hedder Mariane, og bor også ved Hinnerup, jeg kunne være interesseret i en strikkeklub
      Vh Mariane

  • Nina 28. september 2015 at 09:20 #

   Hej Ann
   Jeg er problemer med at pille op på Mary svøb. Du lyder som en garvet strikker! Kunne du hjælpe mog?:)

   Bedste hilsner Nina

 6. malene tvilum 14. juli 2012 at 19:19 #

  Jeg er helt grøn hvad angår strik, hækling osv men vil så gerne igang og lære det :-) Findes der nogle klubber i Fredericia og omegn? Og gerne nogle hvor det er tilladt at være nybegynder?!

 7. jette blond 14. december 2012 at 10:50 #

  hejsa rigtig dejlig side her vil jeg komme tit jeg er meget kreativ syntes jeg selv jeg strikker og syr kort prikkort og så syr jeg patchwork . jeg er medlem af en strikke klub der liger i kolding i jernbanegade lige over for netto og alle der har lyst der bor i det område skal være hjertelig velkommen det er torsdag kl 19 og det er sidste gang inden jul på torsdag den 20/12 og så igen i januar mvh jette

 8. Rikke 19. december 2012 at 20:06 #

  Kære alle
  Jeg henvender mig til alle strikkeklubber og strikkere jeg overhovedet kan finde på nettet.
  Jeg søger folk der ønsker at donere hjemmestrikkede sokker til et godt formål.
  d. 23 dec fra 11-15 i Århus, invitere en stor flok frivillige alle hjemløse på julemad med det hele og vi håber at kan skrabe julegaver sammen til ca 100 hjemløse den dag.
  Hvis i har nogle i gerne vil donere til et fantastisk og 100% frivilligt projekt, kan i kontakte mig pr mail.
  Al´hjælp er velkommen også på selve dagen
  Mail er rikkesangill@hotmail.com

  Julehilsner herfra

 9. Christina 13. marts 2013 at 09:12 #

  Ihhhh det lyder jo hyggeligt. Jeg ku godt bruge en strikkeklub i København. Kunne være hyggeligt at samles og få nye ideer og evt hjælp til at komme videre med et projekt. Så høre meget gerne hvis nogen kender til en strikkeklub i København :)

  • Lotte Jensen 17. februar 2014 at 15:25 #

   Hej Christina,

   jeg ved godt dit opslag er gammelt, men måske du alligevel kunne være interesseret. Jeg har fået kontakt til Lone (se længere nede på siden), måske du kunne tænke dig at være med?

   mvh Lotte

   • Gitte Larsen 25. juni 2014 at 22:27 #

    Hej Lotte.
    Har I fået en strikkeklub op og køre og er der plads til flere?Jeg bor i Valby og synes det kunne være dejligt med nogle at dele min passion for især strikning (og en lille smule hækling)
    Mvh. Gitte

 10. Linda 18. april 2013 at 22:21 #

  Jeg kan ikke finde siden om ” Strikkeklub” så har lavet et opslag på Fb siden. Jeg savner en Strikkeklub i Køge. Nogen som kender en , eller err interesseret hvis jeg starter en ?

 11. Randi Noesgaard 22. juli 2013 at 13:16 #

  Jeg vil rigtig gerne med i en strikkeklub ( evt. også hækle) i Århus. Det kunne være hyggeligt at mødes med andre og se, hvad de har gang i.
  Er der nogen interesserede??

  • Marie Walsøe Blaabjerg 21. september 2013 at 12:54 #

   Hej jeg bor i Tranbjerg tæt ved Århus og vil gerne være med i en strikke/hækleklub. Jeg er 32 år og mor til snart to drenge.
   Mvh. Marie

   • Randi Noesgaard 10. februar 2014 at 11:25 #

    Hej Marie,
    Jeg prøver netop at få en strikkeklub op at stå i Århus, jeg har kontakt til 6 andre kvinder, men det er ikke lykkedes at mødes endnu. Nu har jeg inviteret de andre og vil også gerne invitere dig til strikkekomsammen hos mig søndag 23. februar kl. 14.30 på Bogfinkevej 45 1.th., 8210 Århus V. Jeg håber at du kan komme. Giv lige besked.
    Vh. Randi Noesgaard

    • Jette 2. januar 2017 at 20:09 #

     Hej Randi.
     Jeg kunne rigtig godt tænke mig at være i en strikkeklub. Har du held med din og er der plads til mig. Jeg er 56 :-)
     Håber at høre fra dig.
     Vh. Jette

  • Marlene Brinkmann 31. januar 2014 at 01:35 #

   Hej Randi.

   Jeg er fra Viby J og er vil rigtig gerne mødes med andre for at hygge og strikke. Håber at høre fra dig, gerne direkte på mail Marleneergo@gmail.com.

   Stor hilsen fra Marlene Brinkmann.

 12. Marie Walsøe Blaabjerg 21. september 2013 at 12:59 #

  Hej allesammen, er der nogen, som har lyst til at være med til at starte en strikkeklub i Århus. jeg er selv 32 år og vil gerne finde nogle jævnaldrende kvinder at strikke sammen med.
  Mvh. Marie

  • Randi Noesgaard 21. september 2013 at 17:28 #

   Hej Marie,
   Jeg vil meget gerne være med til at lave en strikkeklub i Århus. Jeg ved dog ikke, om du synes jeg er for gammel, da jeg netop er blevet 49.
   Jeg synes det kunne være rart at mødes om noget håndarbejde med andre kvinder, som strikker, hækler eller laver andet spændende håndarbejde.
   Kontakt mig hvis dette har vakt din interesse. Jeg bor Århus V.
   Vh.
   Randi Noesgaard

  • Christina Stungdal 12. maj 2014 at 13:36 #

   Hej.

   Jeg er selv lige flyttet til Aarhus og er på udkik efter et sted og mødes hvor vi kan strikke og hækle. Er 30 år.
   Det er lidt tid siden du skrev opslaget, så jeg håber du har fundet nogle og at der er plads til flere:)

   Hilsen Christina Stungdal

   • Helene 16. oktober 2014 at 17:10 #

    Hej Christina,
    Har du haft held til at finde en strikkeklub i Aarhus? Jeg leder nemlig selv efter en strikkeklub i Århus :-) Jeg er 27 og bord i Skejby og både strikker og hækler, og vil rigtig gerne inspireres af andre håndværkere også :-)
    -Helene (hehyldgaard@gmail.com)

 13. karen 24. september 2013 at 15:58 #

  hejsa nogen strikker hækler der kunne have lyst til at mødes i tårnby (amager)

  • Mai-Britt 12. oktober 2016 at 22:47 #

   Hej Karen jeg kunne godt tænke mig at prøve en Strikkeklub i Tårnby j

 14. Vibeke Olsen 26. september 2013 at 01:36 #

  Hej!

  Er der nogen som kunne tænke sig at starte en strikkeklub? Jeg er 53 år, gift og har en datter. Hvis det har interesse så skriv til min e-mail og jeg vil kontakte jer! Håber vi ses til hygge og håndarbejde :-)

 15. Vibeke Olsen 26. september 2013 at 01:40 #

  Jeg glemte lige at skrive i Århus :-)

  • Randi Noesgaard 26. september 2013 at 13:51 #

   Hej Vibeke,
   Jeg hedder Randi, og jeg er 49. Jeg kunne godt tænke mig at være med til at starte en strikke- hækleklub. Jeg bor i Århus V. Kontakt mig evt. på:
   randinoesgaard@live.dk.
   Vh. Randi

 16. Randi Noesgaard 26. september 2013 at 13:59 #

  Hvordan finder jeg email adresser på dem der skriver indlæg? Vibeke skriver, at jeg kan kontakte hende på email. Hvordan?

  • Mette 28. september 2013 at 09:32 #

   Hej Randi

   Jeg kan sende den til dig på mail

   Kh, M

 17. Vibeke Olsen 28. september 2013 at 12:07 #

  Jeg lægger også lige min e-mail til dem der kunne være interesseret :-)
  olivia@olsen.tdcadsl.dk

 18. Hanne Jensen 16. oktober 2013 at 15:49 #

  Hej, jeg søger strikkeklub i Københavnsområdet. Er selv lige i gang med at lære at strikke og kunne godt bruge noget sparring. Venlig hilsen Hanne

 19. Hanne Jensen 16. oktober 2013 at 15:51 #

  P.s min mail er forresten: aalling1984@gmail.com

  • Lotte Jensen 17. februar 2014 at 15:28 #

   Hej Hanne,

   selvom dit indlæg er ved at være lidt ældre, ville jeg alligevel høre, om du stadig kunne være interesseret. Jeg har fået kontakt med Lone (se længere nede på siden), måske du også kunne tænke dig at være med?

   mange hilsener Lotte Jensen

 20. Marianne 1. november 2013 at 00:41 #

  Hej
  Jeg søger nogle at strikke og hækle med. Jeg er ikke superstrikker, men heller ikke helt grøn. Jeg er 31 år og bor i Vejle, så det kunne være rart med nogle at mødes med fra Vejle eller omegnen.
  Håber at høre fra nogle andre strikkeglade

  • Bente Jensen 7. januar 2017 at 14:39 #

   Hej Marianne

   Jeg søger en strikkeklub i Vejle eller omegn – for at dele interessen og for samværet. Måske kan vi finde ud af noget. Det vil glæde mig at høre fra dig.

   Hilsen Bente

 21. Anne Louise Jensen 26. november 2013 at 15:44 #

  Hejsa.

  Jeg vil så gerne lærer, at strikke, men kan ikke rigtig finde nogle strikkeklubber i mit område. Jeg bor i Grenaa, så håber, at du eller nogle andre ved om der er nogle strikkeklubber i omegnen.

  Mvh Anne Louise.

 22. Diana 30. december 2013 at 21:03 #

  Jeg er begyndt at strikke og jeg har længe søgt efter en strikkeklub i Randers. Nogen der kan hjælpe?

  Med venlig hilsen
  Diana

  • Kristina Clemmensen 31. januar 2014 at 09:31 #

   Hej Diana, jeg vil rigtig gerne være med i en strikkeklub i Randers. Er nytilflytter og aner simpelthen ikke hvor jeg skal lede efter et kreativt forum.

   KH Kristina

   • Diana 31. januar 2014 at 10:49 #

    Hej Kristina

    Vi har lavet en strikkeklub i Randers på facebook. Det hedder strikke/hækle klub for Randers og omegn. Vi mødes hos mig på mandag kl 19, og du er velkommen :)

 23. lone 31. december 2013 at 13:55 #

  Jeg hækler og strikker en del og bor i svinninge Sjælland. Er der andre der kunne tænkes at mødes privat eller evt på vores bibliotek ?

 24. Pernille Aarseth 21. januar 2014 at 13:57 #

  Hej Marie, Randi og Vibeke.

  Jeg er 35 år, mor til en dreng og en pige, gift med en Nordmand og bor i Solbjerg ved Århus. Jeg søger også en strikke- og hækleklub, hvor vi kan mødes og hygge.
  jeg har lige sendt en mail til både Randi og Vibeke. Håber vi kan finde ud af noget sammen. :)

  Kh. Pernille Aarseth.
  mail. phl78@hotmail.com

  • Marianne Knudsen 26. maj 2014 at 19:44 #

   Hej Pernille
   Jeg søger også en strikkeklub. Har du fået kontakt til nogle interesserede i Århus og omegn?
   Jeg er 38, har to børn og bor i Viby J.
   Hilsen Marianne

 25. Pernille Aarseth 21. januar 2014 at 14:02 #

  Til Ann Wann.
  Har du fundet nogen til en strikke klub? Hvis ikke må du meget gerne kontakte mig på mail. Min mail står i forrige indlæg.

  Kh. Pernille Aarseth

 26. Sanne 28. januar 2014 at 09:23 #

  Hej,

  Jeg vil rigtig gerne finde en strikkeklub i Århus. Jeg er 36 år og bor i Århus nord med min mand og min datter.

  Mange hilsner fra Sanne, mail: sannenordtorp@hotmail.com

 27. Lotte Jensen 13. februar 2014 at 15:55 #

  Jeg vil meget gerne finde en strikke-hækleklub. Jeg er 34 år, gift, mor til pige på 1,5, og nogenlunde på begynderstadiet med både strik og hækl.

  Jeg bor i Nordsjælland (Hørsholm), er nytilflyttet, så kender ingen kreative fora i nærheden.

  mail til: bjergaard@gmail.com

  • Lone 17. februar 2014 at 13:05 #

   Hej Lotte

   jeg bor I Lyngby og vil meget gerne være med I en strikke-hækleklub. Kører gerne til Hørsholm. Kan du komme til Lyngby?
   Jeg har strikket og hæklet I mange år :-)

   Jeg kan kontaktes på mail: lorapa@hotmail.com

   • Lotte Jensen 17. februar 2014 at 15:23 #

    Hej Lone,

    det lyder rigtig dejligt. Jeg kører også gerne til Lyngby. Lad os mødes, og så kan vi jo også se, om der er flere, der skulle have lyst til at melde sig.

    mange hilsener!

    • Lone 17. februar 2014 at 15:58 #

     Hej Lotte

     Alle tiders!

     Kan se du også har prøvet at skrive til et par stykker mere, hyggeligt hvis de vil være med.

     Jeg skriver også til din private email, så kan vi finde en “premiere” strikke dag :-)

     Mange hilsner
     Lone

     • Maria 14. oktober 2014 at 19:11 #

      Har i fået laven en strikkeklub? Jeg bor i lyngby og leder efter en strikkeklub. Jeg er nybegynder.

      • Lone 4. november 2014 at 09:44 #

       Hej Maria

       Næh, vi fik aldrig etableret en strikke/hækleklub, men jeg er fortsat interesseret.
       Skal vi forsøge igen?
       Kender du andre, der måske har lyst til at være med?

       Mange hilsner Lone

     • Helle 6. februar 2017 at 13:44 #

      Hej Lone,

      Kan godt se, at det her er en meget gammel tråd. Men jeg vil høre, om jeres strikkeklub blev aktiveret? :) Jeg søger selv en strikkeklub. Bor i Ålsgårde ved Helsingør med min familie. Er 33 år og har strikket i mange år.

      Vh. Helle.

 28. Mette 17. marts 2014 at 19:34 #

  hej jeg hedder Mette synde det er en god ide med en strikkeklub så vis der er nogen i om kran Korsør eller Slagelse få skrive

  • Christie Olsen 21. februar 2017 at 17:24 #

   Hej Mette.
   Kan se det er noget længe siden du har skrevet, vil hører om du fandt en? bor selv i slagelse og leder efter en strikke/hækleklub.

 29. Angelica 14. maj 2014 at 06:23 #

  Jeg har brug for hjælp med at strikke til mine tvillinger
  Jeg bor i Charlottenlund
  Københavns omtåde

 30. Hanne H. 29. maj 2014 at 14:44 #

  Jeg er meget uerfaren m.h.t. strik og hækling men knokler med at lære det ville gerne hvis der var andre i og omkring Herning der ville være med til at lave en klub..hvis der ikke findes en alllerede.

 31. Dorte 4. august 2014 at 22:28 #

  I Herning starter en strikkeklub op onsdag d. 3. september. Alle er velkomne, såvel nybegyndere som erfarne strikkere. Se mere på Herning Bibliotekernes hjemmeside: http://www.herningbib.dk/det-sker/strikkecafe Kontakt biblioteket for mere info.
  Hilsen Dorte

 32. Stine 11. august 2014 at 14:10 #

  Hejsa,
  Jeg søger en strikkeklub i Århus – måske der er andre, der også gør det? Eller allerede har en, hvor der er plads til en ekstra?

  Jeg bor i Århus Nord, er 33 år og har 2 børn (på 6 og 8 år).
  Jeg er nybegynder indenfor strik, men synes det er både afslappende og hyggeligt. Og tænker at det ville være en rigtigt god måde at møde nogle nye mennesker på :-)

  Mange hilsner fra Stine

  • Lea 15. september 2014 at 22:02 #

   Hej Stine. Jeg søger også en strikkeklub, så har du ikke allerede fundet en, kunne vi måske starte en sammen.. Skriv gerne til mig på nedenstående mail, hvis det skulle have interesse.

   Venlig hilsen Lea (kogendevand@hotmail.com)

  • Helene 16. oktober 2014 at 17:01 #

   Hej,

   Er strikkeklubben i Århus blevet til noget? Jeg søger nemlig også en strikkeklub og nogen dejlige folk at få inspiration fra :-) Jeg er 27 og er bosat i Skejby.

   -Helene

 33. Sille 16. september 2014 at 22:40 #

  Hejsa.
  Jeg søger i strikkeklub gerne i Aarhus C. Jeg er nybegynder både med strik og hækleri, og synes det ku være hyggeligt at ha’ nogen at dele min nye hobby med, samt få støtte i opskrifter. Jeg er 28 år og mor til en lille pige.

 34. jeanette 13. oktober 2014 at 12:33 #

  Hej Cille, Lea og Stinne

  Jeg søger ligeledes en strikkeklub. Mon vi skal slå kludene sammen hvis i ikke allerede har gjort det.

  Er der nogen erfarne folk der har en strikke klub hvor der er plads er jeg også meget interesseret.

  Jeg har strikket en del tidligere så jeg ser mig selv som øvede. Men ved absolut ikke meget i forhold til, at hækle eller strikke med mønster.

  • Helene 23. oktober 2014 at 20:08 #

   Hej Jeanette,

   Jeg vil også rigtig gerne være med hvis der er mulighed for det :-) Jeg har strikket som hobby i en del år og vil rigtig gerne have nogen at dele inspiration med.

   -Helene
   (hehyldgaard@gmail.com)

 35. Lea 4. november 2014 at 11:39 #

  Hej Stine, Helene, Sille og Jeanette..

  Jeg er blevet medlem af en facebookgruppe, der hedder De glade Århus-strikkere. Her mødes strikkeglade kvinder ca. hveranden tirsdag på en café i Aarhus Nord. (I aften faktisk) Tror man bare kan anmode om medlemsskab, men er ikke sikker. Prøv :) -Ellers er I velkomne til at skrive til mig på min mail kogendevand@hotmail.com

 36. Sanne 20. november 2014 at 21:05 #

  Hej til jer på Amager
  Jeg søger nogle mormørde ;-) og andre kvinder som har lyst til at mødes og strikke, gerne nogle som kan og vil lære fra sig :-) Jeg har en baby og vil derfor meget gerne mødes i dagtimerne-det må da der være andre, der også gerne vil?
  Glæder mig til at høre fra jer.
  Hilsen Sanne

 37. Eva 11. september 2015 at 20:00 #

  Jeg søger i Charlottenlund /Ordrup område eller nærliggende område Hvis nogen har lyst til tider , at mødes og strikke/hækle . Jeg deltager også i strikkefestival D . 27 september . Jeg er 55 år og er mormor /selvstændig erhversdrivende .
  Hilsen fra Eva

 38. Birgitte 19. april 2016 at 18:38 #

  Hej jeg er en pige på 50 år og. Har fundet stor interesse i strikning/hækling. Jeg er nybegynder – kan dog lidt. Jeg søger strikkeklub nær Skanderborg – både i forhold til det kunne være hyggeligt at mødes -men også at kunne lære af hinanden? Har dette din interesse – kan jeg kontaktes på ovenstående mail? Glæder mig til vi kan ses!

  • Bente Jensen 7. januar 2017 at 14:48 #

   Hej Birgitte

   Jeg er 55 år, let øvet strikker og søger en strikkeklub for at dele interessen og for samværet. Lad os mødes :-)

   bd@toerring-gym.dk

 39. Inge Larsen 6. juli 2016 at 15:35 #

  Hej, jeg er 52 år, har tre store børn (endnu ingen børnebørn)
  Jeg har strikket så længe, jeg kan huske, men i en periode har der været mindre tid til det. Nu har jeg heldigvis tid til at genoptage denne hobby.
  Jeg søger en strikkeklub i Storkøbenhavn. Jeg har bil, så jeg kører gerne efter det :-)
  Findes der en hyggelig strikkeklub, som jeg kan blive en del af?
  Jeg venter i spænding :-)

  bh
  Inge

  • Anne Mette Munk 29. november 2016 at 21:14 #

   Hej
   Det er noget sent jeg svarer, men jeg søger selv en strikke/ hækleklub. Jeg hedder Anne Mette og er 49 år. Og bor i Hillerød. Så ingen problemer med transport. Håber du læser dette
   Venter også i spænding.
   Kh Anne Mette

   • Helle Erfurt 7. marts 2017 at 08:50 #

    Hej Anne Mette.

    Jeg søger en strikke/hækleklub og vil hører om du og andre har fået etableret en strikkeklub?. Jeg bor i Søllerød og kører også gerne.

    VH Helle

 40. Maria Bech Nielsen 14. oktober 2016 at 13:53 #

  Hej jeg er 26 år, og søger en strikkeklub i København Ø eller NV. Det skal være et begynder hold.

  • gloria 13. september 2017 at 13:12 #

   Hej Maria,
   fandt du en klub nær dig?
   Jeg er 33år bor på Nørrebro og søger også.

   ser frem til at høre fra dig.

   MVH
   Gloria

 41. Line Elbech Damm 18. oktober 2016 at 16:26 #

  Hej ?
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at finde en strikkeklub i Kolding. Jeg er 26 år og bor her i midtbyen, og synes det kunne være rigtig hyggeligt. Faktisk ville jeg også gerne være med i en syklub. Er der, der kunne have lyst, til at få noget stablet på benene? ?
  Mvh Line

  • Judith 1. juli 2017 at 16:15 #

   Hej Line, jeg har lige fundet den her side da jeg søgte en syklub i Kolding :) Jeg begynder lige at sy og må meget gerne møde andre og bare prøver det mere. Har du stadig lyst til det? Jeg er 31 år og har en lille søn. Kh, Judith

  • Mette 9. juli 2017 at 17:04 #

   Hej Line,

   Fandt du nogensinde en strikkeklub i Kolding?
   Jeg er lige flyttet til byen og vil rigtig gerne være med i en strikkeklub. Jeg er 26 år.

 42. Line Østergaard 4. november 2016 at 07:26 #

  Hej

  Jeg søger en strikkeklub hvis det kan lade sig gøre, jeg bor i København på Vesterbro, er 37 år og har strikket i en del år efterhånden.

  Mvh Line

 43. Helle Erfurt Haukrogh 17. november 2016 at 19:44 #

  Hej.
  Jeg er flyttet til Holte for 3 år siden efter at have boet i henholdsvis Jylland og Oman hele mit liv. Jeg er 63 år, har 3 voksne børn og to børnebørn. Jeg søger en strikkeklub og håber, at der andre, der har lyst til at mødes til hyggeligt samvær og strikketøj.

  Hilsen Helle

  • Lone 3. marts 2017 at 09:29 #

   Hej Helle

   Du og alle andre er meget velkomne til Lyngby Strikketræf, som er hver den sidste torsdag i måneden kl. 18.30 på Cafe de Picasso, Lyngby Hovedgade 37. Næste gang d.30.3.
   Mvh
   Lone

 44. Anne 28. januar 2017 at 22:43 #

  Hej

  Hvordan går det med at få stablet strikkeklubber på benene? Jeg er 31 år og interesseret i en strikkeklub i Aalborg eller omegn.

  De bedste hilsner
  Anne

 45. Eileen 5. februar 2017 at 22:35 #

  Hejsa. Bruger meget tid på at strikke, og kunne være endnu hyggeligere sammen med andre ligesindede (min søn og kæreste, deler desværre ikke samme entusiasme ;D)

  Søger en strikkeklub i Nordsjælland (bor i Birkerød).

  Kh Eileen

  • Lone 3. marts 2017 at 09:24 #

   Hej Eileen

   Du og alle andre er meget velkomne til Lyngby Strikketræf, som er hver den sidste torsdag i måneden kl. 18.30 på Cafe de Picasso, Lyngby Hovedgade 37. Næste gang d.30.3.
   Mvh
   Lone

 46. Anne Marie Kuche Prahl 14. marts 2017 at 12:51 #

  Hej alle stikke ´glade kvinder i Århus

  Jeg søger efter en stikkeklub her i Århus. Jeg flyttede fra Odense til Århus fra nogle år siden, men har ikke rigtig fundet en udskiftning fra min gamle stikkeklub på Fyn, så jeg starter stadig bilen for at køre til Odense i stikkeklub, men hvor ville det dog være fantastisk hvis jeg kunne finde nogle arbejde stikkeglade i mit nærområde.

  Lidt om mig
  Jeg er 38 år, og bor i Brabrand (Årslev). Jeg er uddannet biolog og arbejder nu freelance som naturformidler, guide og projektudvikler. Ud over håndarbejde, bruge jeg meget tid på min have. Desuden er klatre og har et par heste som jeg ridder.

  Men skriv endelig jeg glæder mig til at møde dig /jer

 47. Bodil 2. juli 2017 at 09:58 #

  Hej

  Jeg er 29 år, bor i Albertslund og kunne godt tænke mig nogle at hækle/strikke sammen med i området. Personligt hækler jeg mest, men tænker at det kunne være hyggeligt at sidde med håndarbejde sammen engang i mellem, om det er hækling eller strik. Er der andre fra Vestegnen eller Storkøbenhavn, der kunne være interesserede?

  Mvh
  Bodil

 48. Pernille 19. august 2017 at 16:47 #

  Hej
  Godt nok er det længe siden der har været opslag her, men jeg søger en strikkeklub på Vestegnen hvor der også er plads til nybegyndere. Jeg er selv 37 år og har en datter på 9 år. Håber på at høre fra andre der kunne være interesserede.

 49. Gutni Arnd Linder 10. september 2017 at 00:27 #

  Jeg kunne godt tænke mig at være med i en strikkeklub. Jeg bor i Gilleleje og har strikket i flere år, men er ingen ørn til det.

 50. Helle Rasmussen 10. september 2017 at 17:24 #

  Hej
  Søger nogen at mødes med over strikke/hækletøjet og en kop kaffe en til to gange om måneden. Ikke nødvendigvis en strikkeklub, også gerne privat.

  Bor i Espergærde

  hilse Helle

 51. gloria 13. september 2017 at 13:14 #

  Hejsa,
  jeg er 33år og søger en sy/skrikke klub på Nørrebro og omegn.
  Jeg er nybegynder men har stor interesse.

  Ser frem til at høre fra jer.

  Mvh
  Gloria

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates