Perle-nøglering i pangfarve

På mit arbejde er jeg beriget med flere kyndige krea-kvinder. De er intet mindre end guld værd! Jeg ved faktisk ikke, om jeg havde holdt fast i hverken hæklenålen eller strikkepindene, hvis ikke det havde været for dem. De er min krise-hotline og store inspirationskilde.

For noget tid siden åbnede de også mine øjne for Hama-perle-glæden, hvorefter jeg kastede mig over bunkevis af perle-fingerringe og –halskæder med ugler. Og senest er jeg blevet inspireret af min kære kollega Amanda til lave denne her nøglering, som jeg har pippet lidt om tidligere.

Det tog mere eller mindre lige så lang tid som 1. verdenskrig at sætte de bitte-bitte-små perler på en elastiksnor. En gang imellem har det dog også knebet med tålmodigheden, men perle-arbejdet er nu slet ikke så tosset, hvis blot man har en god tv-serie. Og jeg er blevet ganske glad for resultatet. Nu kan jeg i hvert fald finde mine nøgler nede i taskens mørke bund :-)

DIY: Du kan finde en vejledning til teknikken lige her.

Perlenøglering, perler, nøglering, Hamaperler

Læs også om:

4 Responses to Perle-nøglering i pangfarve

 1. Ingrid T. Kristensen 5. marts 2012 at 12:49 #

  Hey

  Linket kan jeg ikke få til at virke ved “her” til nøgleringen.

  Ingrid

 2. Marianne Topping / Tulle Momsemor 5. marts 2012 at 16:39 #

  Rigtig god ide. Jeg kan heller aldrig finde min nøgler i tasken, så måske skulle dette være et projekt..

  • Mette 5. marts 2012 at 19:20 #

   Det er et nemt projekt, men for søren – det tager laaaang tid :-) Det kræver en del tålmodighed, pyhhaa..

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates