Apropos perler…

… har I set det nye nummer af magasinet BoligLiv? Av for den, der er et SMUKT kunstværk af lutter hama-perler. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange perler, der er?! Men er du gal, hvor ser det flot ud! JA, jeg er forelsket! Ikke i spisekrogen – men i Pernille Moesgaard’s smukke kunstværk :-)

Læs også om:

11 Responses to Apropos perler…

 1. Trine - Søhesten 6. marts 2012 at 10:34 #

  Nej, er det Hama-perler!!! NØJ, hvor fedt!! Sikke dog et gigantisk arbejde. Man mister helt pusten – altså på den fede måde :-)

 2. Mette 6. marts 2012 at 13:37 #

  Ja, præcis! Det var også derfor, at jeg straks måtte dele det med andre :-)

 3. Marianne Topping / Tulle Momsemor 6. marts 2012 at 17:27 #

  Gad vide hvor lang tid det har taget?

 4. Ditte 7. marts 2012 at 10:45 #

  Hold da helt op…
  Og sikke et stort arbejde med at stryge det pænt!

 5. Mette 7. marts 2012 at 12:47 #

  Ja, det ser helt vildt ud! Desværre kan man ikke se alle detaljerne på billedet her – men jeg er dybt imponeret! Det må jo’ ha’ taget en krig … ;-)

 6. Pernille 7. marts 2012 at 14:24 #

  Haha, ja, det lagde jeg også mærke til, da jeg så bladet! Og begyndte straks at google helt vildt for at se, om man kunne købe noget lignende af hende… men kunne ikke lige finde noget (og tør heller ikke tænke på, hvad det ville koste). Så det er bare på med vanten selv… Skal bare lige have 10.000 timer i overskud en dag…

  • Mette 7. marts 2012 at 18:20 #

   Ha ha… jeg turde netop slet ikke begynde at google af frygt for at finde ud af, at jeg desperat mangler 25.000 kr,- til et perle-kunstværk. Jeg tror ikke helt, at min kæreste vil synes om den prioritering. Så ja – nu skal vi bare liiiige finde de dér tusindvis af timer :-)

 7. Aase Schmidt Rasmussen 21. juni 2012 at 09:41 #

  Er der aktuelt andre af jer, der arbejder med perler som kunst? Jeg er startet med et vægbillede – dog i stil med de gammeldags hæklede firkanter med ensfarvet kant. Jeg har altid strikket, hæklet og broderet, men leddegigt (siden 1992) har indskrænket mine aktiviteter, så nu står den på Hama-perler. Har overvejet at fremstille en klokkestreng efter et gammelt Clara Wæver-mønster. Hører meget gerne fra andre perle-entusiaster: aasesr@hotmail.com.

  • Mette 22. juni 2012 at 16:19 #

   Ovr, hvor lyder det som et spændende projekt :) Og sikke en fantasisk idé! Kh, M

 8. Anette 21. januar 2014 at 03:19 #

  Ja de gamle broderihæfter med små tern er gode at bruge som mønstre. Har selv brugt min farmors :-)) tudse gamle hæfter til mine elever…

  Biblioteket er jo også velforsynet med perle og broderimønstre. Så god fornøjelse..!

  Husk også at bruge porcelæn som form og sæt dem i ovnen i stedet for at stryge..!

  Anette

Trackbacks/Pingbacks

 1. Perle-julepynt | Farmorfabrikken - 5. december 2012

  […] er små, hyggelige og overskuelige projekter – men mulighederne er uendelige (se bare dette kunstværk med Hama perler!). Mit næste projekt er at lave julekort med perler og broderi. Stay […]

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates