Strik din egen Preben

Min søde veninde Julie sendte mig for en måned siden den sjoveste bog om, hvordan du kan strikke din egen hund. Og da Julie ikke alene har en hund, men også snart havde fødselsdag – så kunne jeg jo godt lægge 2 + 2 sammen. Hun ønskede sig naturligvis en strikket version af Preben! Jo, det hedder hunden altså… Han hedder faktisk Preben Margrethe, hvis det skal være helt rigtigt. For i Julies familie er der tradition for, at den førstefødte altid skal døbes Margrethe.

Og hermed Preben. Jeg ved godt, at ligheden er slående – så hvis du skulle være i tvivl, så er den strikkede Preben selvfølgelig ham til venstre og virkelighedens Preben ham med den grønne charmeklud om halsen… Det er jo slet ikke til at tage fejl af.

Læs også om:

7 Responses to Strik din egen Preben

 1. Astrid 10. marts 2012 at 11:36 #

  Hvor er du sej! :-)

 2. Gitte Luna 10. marts 2012 at 17:47 #

  Rul Preben *LOOOOL* stakkels hund, ligger der på gulvet og er helt død

 3. Mette 11. marts 2012 at 08:39 #

  Ha ha… Ja, Preben er et hit! Min veninde blev også meget, meget glad :-) Ville ønske jeg havde tid til at strikke en hund til alle mine veninder.

 4. Marianne Topping / Tulle Momsemor 12. marts 2012 at 16:57 #

  Hahahaha… det er simpelthen genialt.
  Min bonussøn får hund til maj, måske man skulle glæde ham :)

  • Mette 12. marts 2012 at 18:55 #

   Jamen, så skal han da ha’ en hund, han kan øve sig på inden :-)

 5. Marie 15. marts 2012 at 09:12 #

  Hvor er den fin! Jeg overvejer at købe bogen – men er det til at finde ud af, hvis man er strikke-nybegynder?? Jeg har lige strikket Farmorfabrikkens babyvest, men det er det største projekt ind til videre…. Den er i øvrigt blevet meget fin!

  • Mette 15. marts 2012 at 12:07 #

   Hej Marie

   Hmmm… jeg ville måske strikke et par projekter mere end jeg kastede mig over bogen, hvis jeg var dig. Opskrifterne er egentlig ok nemme, men de kræver lidt at oversætte og er lidt noget pille-nørkle-arbejde ;-) Men hvis du er en haj til engelsk og ikke er afskrækket af deres fagtermer, så tror jeg godt, du kan gå i gang.

   Ja, babyvesten er virkelig et hit både for børn og strikke-folk :-) Jeg elsker den opskrift. Super simpel, men med et par udfordringer undervejs. Fedt at du blev fædig og at den blev fin! Sejt gået!

   Kh,
   Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates