DIY: Patchworkbold til baby

Astrid – der også er min kage-guru – har lavet den fineste vejledning til, hvordan man kan kreere en sansebold af patchwork. Jeg har endnu ikke prøvet kræfter med patchwork, men drømmer virkelig om at komme igang, da jeg tror, det er ret hyggelige syslerier. Men jeg har altid haft en forestilling om, at der også er ret kompliceret, hvorfor jeg ikke har turde kaste mig ud i projektet endnu. Men det tror jeg alligevel godt, at jeg tør nu med lidt hjælp fra Astrid … Se hendes patchwork-guide på hendes blog “Kreahjørnet” lige her.

Læs også om:

11 Responses to DIY: Patchworkbold til baby

 1. Tina 12. marts 2012 at 08:07 #

  Nej hvor er den bare sød, den tror jeg en hvilken som helst baby ville elske. Jeg har selv lavet “sanse ting” i weekenden, det blev dog til en sanseklud til min lille som kommer til Juni, håber også hun bliver glad for det jeg har kreeret.

  • Mette 12. marts 2012 at 08:55 #

   Det er jeg ikke i tvivl om :-) Kh, M

 2. Astrid 12. marts 2012 at 08:12 #

  Hej Mette,

  Tak for indlægget! :)

  KH

  • Mette 12. marts 2012 at 08:54 #

   Selv tak, søde Astrid :-) Jeg elsker alle dine ting og glæder mig til vi pensionister, så jeg kan komme på dine mange kurser! Kh, M

 3. Janni 19. marts 2012 at 10:44 #

  Jeg fik lavet en super fin bold her i weekenden :) Og med de fineste stoffer, så er det en helt fornøjelse at sidde og sysle med :) Med 3 nyfødte i omgangskredsen, så er jeg endelig kommet ordentlig igang og har fundet “min” hobby! Det der hækleri duer ikke rigtig for mig… Men patchwork og syning er vejen frem :) Min mor er forresten begyndt at følge din blog også :) Det er ret hyggeligt at finde inspiration her sammen, og hun har jo virkelig meget erfaring med patcwork, så jeg har en god hjælpende hånd :)
  Tak, fordi du deler så fine ting :)

  • Mette 19. marts 2012 at 18:01 #

   Ej, hvor er det dejligt at høre, Janni :-) Tager du ikke billede af bolden? Vil rigtig gerne se dine fine kreationer. Hvis du har lyst, må du hjertens gerne poste billedet på vores Facebook-profil, så andre kan få inspirationen. Knus!

   • Janni 20. marts 2012 at 09:14 #

    Jo, det gør jeg snarest :) Er ved at kreere et par andre ting til en lille barselspakke til min veninde, så det hele kommer på, når det er færdigt og afleveret :)

    • Mette 20. marts 2012 at 15:08 #

     Hun er heldig, hende din veninde :-)

 4. Astrid 6. april 2012 at 06:57 #

  Lige lidt reklame: jeg har en give away på et kit til en sansebold på min blog:kreahjoernet.blogspot.com, hvis nogen skulle føle sig fristet til at lave en. :-)

  • Mette 10. april 2012 at 17:03 #

   Uh – det lyder bestemt ikke tosset :-) Jeg kan kun anbefale, at folk kigger forbi!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Baby-bolde | Små tanker fra en kreativ løbemor - 11. september 2014

  […] små sanse-baby-bolde med bamse-fuld og bjælder. Inspirationen fik jeg lige her på farmorfabrikken.Jeg har godt nok også haft en side, fra et af min egen farmors Hendes Verden, liggende med den […]

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates