Er du en haj til at strikke sokker, men i mangel af fødder?

Trods foråret så småt er begyndt at melde sig, så har jeg stadig sokker på hjernen og leder forsat efter den nemme, gode opskrift. Som I ved, har jeg allerede gjort mig to forsøg og i min søgen efter en tredje opskrift faldt jeg over denne blog, “Projekt hyggesokker“.

Bloggen har taget det skønne tiltag at strikke sokker til børn på Julemærkehjem. Og alle kan være med. Så er du bidt af en gal strømpe-strikker, men er løbet tør for familiemedlemmer, der mangler lune fødder, så tjek bloggen ud. Jeg synes, det er et super initiativ og lige i Farmorfabrikkens ånd.

Læs også om:

3 Responses to Er du en haj til at strikke sokker, men i mangel af fødder?

 1. Marianne Topping / Tulle Momsemor 14. marts 2012 at 15:39 #

  Endnu et godt strikkeprojekt. Min mor strikker til Varmestuestrik, men jeg vil helt sikkert sende hende den her vej også – hun er ferm til at strikke sokker ;o)

 2. Line 14. marts 2012 at 21:07 #

  Fedt projekt, det skal jeg huske når jeg får alt for meget tid og ingen gider modtage mine strikkeprojekter. Jeg vil gerne sende dig den opskrift jeg tager udgangspunkt i, har den desværre ikke på link, kun som fil. Den går fra str. 22/23 til 43/44 så spørgsmålet er om de er baby nok?

  • Mette 16. marts 2012 at 14:19 #

   Tak, Line, hvor er det sødt af dig :-) I første omgang tror jeg, at jeg vil koncentrere mig om de helt små størrelser. Men jeg skal nok råbe højt, når jeg bevæger mig et par størrelser op.

   Rigtig god weekend. Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates