Julekugler med forårsfornemmelser

Det er et par dage siden, jeg blev færdig med marts måneds julekugler – men det er forsat en udfordring at finde en grangren at hænge kuglerne på, så jeg kan vise dem til jer. På den anden side synes jeg også, at det er på tide at finde forårsfornemmelserne frem – men desværre kunne jeg heller ikke finde en vintergæk, der var stor nok til at bære en julekugle. Godt så, hvis jeg nogensinde skulle få affotograferet kuglerne måtte det altså være på den sædvanlige måde hjemme i lejligheden.

Til gengæld synes jeg, at denne måneds julekuglemønster er smukt på både inder- og ydersiden. Kuglen er et spindelvæv af garn og mønstret ligner små spirende knopper… Jo, det er da julekugler med forårsfornemmelser!

Og så bliver jeg også liiige nødt til at nævne (igen), at jeg skal til en workshop med de to strikkeguruer Arne & Carlos på torsdag. Hold nu op, hvor jeg glæder mig! Måske ses vi lige her?

Julekugle, Arne & Carlos, strik

Julekugle, Arne & Carlos, strik, strikke julekugler

Her kan du se januar og februars julekugler i min julekugle-kavalkade. Jeg glæder mig allerede til at gå i gang med aprils. Måske det skal være mønstret med juletræet, nu hvor jeg er i mangel af et netop sådan…

Læs også om:

4 Responses to Julekugler med forårsfornemmelser

 1. Marianne Topping / Tulle Momsemor 19. marts 2012 at 16:07 #

  Marts blev også en vinder :)

  • Mette 19. marts 2012 at 18:00 #

   Præcis :-)

 2. Maj Schou 16. november 2012 at 18:35 #

  Hvor er de altså bare flotte :-) !!!

  Jeg er selv igang med Arne og Carlos-kuglerne. Desværre kan jeg bare slet ikke få bagsiden til at være så flot og fin som din – altså i forhold til når jeg bruger 2 farver. Jeg synes det er svært at finde balancen i, hvor stramt eller løst det skal være på bagsiden – altså på den anden farve man bruger i kuglen, hvis du forstår. :-)
  Hvad er tricket?

  • Mette 18. november 2012 at 19:34 #

   Uha – jeg ved, hvad du mener. Jeg havde godt nok også lidt svært ved det i starten. Så jeg er bange for, at det eneste svar er øvelse. Det er træls, det ved jeg. Men når man ligesom får fornemmelsen i hånden, hvor stramt/løst det skal være, så er det helt fantastisk :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates