Jeg har fundet guld…

… hjemme i min mors gemmer. En masse gamle Femina blade fyldt med de skønneste opskrifter! Det er så sjovt at tænke på, at det tøj min søster og jeg havde på, da vi var små, kan jeg nu selv strikke og hækle. Åh, bare der dog var flere timer i døgnet…

Læs også om:

11 Responses to Jeg har fundet guld…

 1. Jannie 20. marts 2012 at 18:22 #

  Nej altså JA!
  Ej det er fantastisk, ville sådan ønske jeg havde optaget denne hobby inden min mutti døde men da jeg var 17 var det bare ikke prioriteten. Alle hendes blade og bøger røg ud fordi jeg tænkte jeg ALDRIG ville få brug for det, hvor var det tosset! Du er en heldig kartoffel! :D Bliver helt grøn af jalouxi :)

  • Mette 20. marts 2012 at 18:47 #

   Det gør mig ondt, det var tidligt at miste sin mutti :-( Jeg oplevede det i stedet med mine bedsteforældre. Min mormor var enormt flittig med broderierne… Meeen når man er 13 år, så er det ikke lige korssting man tænker mest på ;)

 2. Camilla 21. marts 2012 at 10:22 #

  Årh, jeg er misundelig! Altså på den virkelig fede måde ;-)
  Min mormor abbonerede på Alt om håndarbejde i mange, mange år (ved egentlig ikke helt hvorfor, da hun aldrig brugte dem til noget?). Men jeg elskede dem – og aner desværre ikke, hvad der blev af dem :(

  • Mette 21. marts 2012 at 15:19 #

   Du siger bare til, hvis du vil kigge forbi og tage et par kopier :-)

 3. Lene Møller 23. marts 2012 at 19:27 #

  Ja, de er fede! Jeg var så heldig at få et par stykker med hjem, da vi ryddede op i kælderen på min arbejdsplads (ergoterapien Holstebro Sygehus). De havde bare ligget der og samlet støv siden der havde været beskæftigelsesvejledere i huset.
  Der er mange gode opskrifter og mange er faktisk moderne i dag – eller bare retro…..
  God strikkelyst :-)
  Vh Lene

  • Mette 26. marts 2012 at 08:26 #

   Præcis, de er retro-moderne ;-) Kh, Mette

 4. Helene 13. oktober 2012 at 20:52 #

  Det ser ellers godt ud! :o)

  Faldt lige over dit indlæg, da jeg søgte rundt på nettet efter en specifik opskrift fra et ældre Femina blad. Du er tilfædigvis ikke stødt på opskriften: “Sy selv: De kære mumi-trolde” ?

  Mit problem / udfordring er, at jeg ikke ved hverken bladnummeret eller årstallet for bladet som opskriften var i… Så kan eftersøgningen godt have lidt lange udsigter ;o)

  • Mette 14. oktober 2012 at 08:57 #

   Hej Helene. Nej, desværre :-( Æv, det havde ellers været skønt, hvis jeg lige kunne have sagt nr. 43, år 1982, side 54. Men det kan jeg ikke. Pøj pøj med eftersøgningen.

 5. Katja 26. juni 2013 at 12:30 #

  Hej. Har du et gammelt femina blad hvor der er den smukkeste hæklede dåbskjole, vil virkelig gerne have fat i den opskrift! :-)

  • Mette 27. juli 2013 at 19:57 #

   Jeg har lige kigget i dem jeg har og fandt desværre ikke umiddelbart en dåbskjole her :-( ÆV, jeg håber, at du finder den på anden vis? Har du spurgt Femina?

 6. Katja 26. juni 2013 at 12:35 #

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates