En eftermiddag med Arne & Carlos

Jeg har glædet mig så horribelt meget til i dag. For i dag skulle min kollega Amanda og jeg til workshop med de to norske strikkeguruer Arne & Carlos. De er nemlig på turné med deres nye bog “Påske hele året” – der er fyldt med påskekugler (naturligvis), påskeæg, påskeharer og påskekyllinger – og kom forbi mit lokale bibliotek. Årh manner, hvor stort er det lige?!

Arne & Carlos fortalte lidt anekdoter fra deres eget liv og charmerede alle i rummet. De to herrer er lige så skønne og humoristiske, som deres bøger. Jeg er – omend det overhovedet er muligt – blevet endnu større fan. Og som en ekstra bonus fik jeg ikke alene en autograf i min påskebog, men også strikketips af Arne, der viste mig, hvordan man strikker udtagning på en måde, der ikke laver huller. Jeg blev sq helt starstruck, som en teenager, der for første gang møder sit største idol (selvom jeg har mødt de to herrer før).

Arne & Carlos

Læs også om:

12 Responses to En eftermiddag med Arne & Carlos

 1. Gitte 22. marts 2012 at 19:35 #

  Et nyt venskab er vist opstået ;-) De kan da vist noget helt særligt, de to strikkende nordmænd!

  • Mette 26. marts 2012 at 08:30 #

   De kan i hvert fald chamere alle strikkende kvinder på ganske få minutter ;-) Og så er det svært med at lade være med at grine, når de siger på ærke-norsk: “Juuuhlekuuughler”, ha ha…

 2. FruForstad 22. marts 2012 at 19:58 #

  Hvor sødt, og en drejet ret er totalt min yndlingsmaske.

  • Mette 26. marts 2012 at 08:31 #

   De var så søde. Men de laver ikke en drejet ret – de laver et trick med at samle lænken fra foregående række op. Derved lukker det helt til, ret smart!

   • FruForstad 28. marts 2012 at 09:06 #

    uhhh det må jeg da også lære!

    • Mette 28. marts 2012 at 14:09 #

     Arne & Carlos har beskrevet det i deres Julekugle-bog. Eller giver jeg gerne en intro. Isabella og jeg holder strikke-søndag d. 15. april, hvor vi skal strikke lapper til et grafitti-event til Odense Kulturfestival. Du er velkommen til at kigge forbi :-) Kristine kommer måske også.

 3. Sanne Krøll 22. marts 2012 at 19:59 #

  Kan vi andre så ikke også få lov at lære det tip med udtagningerne ;) Jeg kan nemlig heller ikke finde ud af ikke at lave huller i strikketøjet når jeg tager ud.

  • Mette 26. marts 2012 at 08:33 #

   Ja, jeg har også altid været lidt utilfreds med de huller ;-) Jeg ved dog ikke helt, hvordan jeg skal forklare det. Men hvis du køber en af deres bøger, er det beskrevet og vist med en illustration. De samler den højre lænke fra retmasken skråt nede fra den underliggende række op og strikker den ved at hente en maske og kører den gennem. Nærmest som om man hæklede… Hmm… det lyder mere kryptisk end det er :-)

 4. Anita 24. marts 2012 at 09:13 #

  Hvor er det fedt!

  Jeg kan godt forstå, at du havde det som en teenager!

  • Mette 26. marts 2012 at 08:34 #

   Det var en skøn eftermiddag :-)

 5. Marianne Topping / Tulle Momsemor 26. marts 2012 at 10:55 #

  Lyder som en super hyggelig dag og så må det være dejligt at komme hjem med lidt lærdom – fra ikonet :)

  • Mette 27. marts 2012 at 19:19 #

   Jaaa, det var fantastisk :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates