Vi er her endnu…

… vi har bare lige været en tur i Paris og til Krimimesse i Horsens. Isabella har nydt sommeren i kærlighedens by og fået masser af lækre ting med hjem. Og jeg har været en weekend i fængsel og fangede mig en nærgående omgang influenza. Jeg ved godt, hvis sko jeg ville vælge, hvis jeg kunne gøre weekenden om.

Men lidt hæklerier er det dog blevet til (selvfølgelig!). Og med spritnyt indkøbte flybilletter i hånden og tre ugers sommerferie i Thailand i sigte er bikini-kuren for alvor gået ind – men så er det jo godt, at man altid kan hækle sig til lidt lækkerier.

Denne lille hindbærkage er hæklet efter min nye ynglings hækle-bog “Hæklerummet“. Næste gang tror jeg dog, at jeg vælger et andet bær-tema, da hindbær-farven gør, at den minder mere om en pat end en kage. Jo, man kan jo lige så godt kalde en skovl for en skovl, ik? Se bare pat-hatten her – så er du ikke længere i tvivl…

Hæklet kage, hækle muffin, Hæklerummet

Læs også om:

10 Responses to Vi er her endnu…

 1. Connie Childs 27. marts 2012 at 18:05 #

  Jamen, saa maa I jo proeve disse ispinde: http://knithacker.com/2012/02/16/knitted-ice-cream/

  :-D

  Connie

  • Mette 27. marts 2012 at 18:14 #

   Ha ha ha… tusind tak for linket! De er jo fantastiske, mums :-) Kh, Mette

 2. Anne 27. marts 2012 at 19:07 #

  Lyder ikke helt så tosset. Held og lykke med bikini-kuren, den slags har det med ikke at lykkes for mig :( Og vi holder sikkert et hækleevent til en anden gang, så kan du måske være med der!
  Og hvis Isabella har nogle dugfriske tips til kærlighedens by må hun endelig sige til, der er ikke lang tid til jeg skal afsted :)

  KH

  • Mette 28. marts 2012 at 14:22 #

   Jaaaa… jeg vil rigtig gerne komme næste gang i holder hækleevent! Jeg giver Isabella et hint om, at hun gerne må ryste op med gode tips ;-)
   Kh, Mette

  • Isabella 28. marts 2012 at 20:50 #

   Kære Anne,
   Åh… kan mærke at jeg må skrive en lille indlæg, for der er faktisk flere der har spurgt til Paris og jeg har så mange friske rejsetips at dele.
   Går straks i gang med et indlæg, sender dig lige en mail når det er på.

  • Isabella 11. april 2012 at 06:00 #

   Kære Anne,
   Jeg har i dag lagt et indlæg på om Paris, beklager at det har været længe undervejs, der kom lige en påske i vejen ;-)
   Rigtig god tur til dig, når du kommer så langt

 3. Kathrine Holm 27. marts 2012 at 20:42 #

  En berømt, og meget lækker siciliansk kagespecialitet hedder “Sankt Agathes bryster”, se http://www.ricettesiciliane.com/dolci/minne-di-vergine-o-cassatelledi-s-agata/ for opskrift, – lige til at sætte tænderne i!
  I øvrigt har Giuseppina Torregrosso har skrevet en dejlig bog om kvindeskæbner på Sicilien, “Il conto delle minne” (Brysternes fortælling), der dog, mig bekendt, ikke er oversat til dansk endnu.

  • Mette 28. marts 2012 at 14:12 #

   Hi hi hi… hvor er det sjovt! Det er jo kage-humor ;-) TAK for linket! Det satte et stort smil på mine læber

 4. Line Bekker 27. marts 2012 at 20:50 #

  Ajhs…. tænk at jeg ikke er kommet forbi jeres dejlige blog før. Nu har jeg hygget rundt herinde i over en time og har både lært at der er noget der hedder en strikketæller og at man kan få strikkeapps. Det sætter økonomien lidt på prøve, for nu bliver jeg jo nødt til både at købe en strikketæller ( det går nok rent økonomisk ) og en smartphone. ( Det er her at kontoen begynder at få det lidt stramt. )
  Glæder mig til at følge mere med.
  Line.

  • Mette 28. marts 2012 at 14:11 #

   Ha ha… ja, strikning bliver pludselig en “udstyrs-sport” ;-) Og tusind tak for de pæne ord. Det varmer helt vildt!
   Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates