Farmorfabrikken i fint selskab

Wow, det er en stolt dag i dag på Farmorfabrikken. Bloggen er nemlig blevet nævnt på Downtown.dk i forbindelse med et DIY-tilbud. Her på fabrikken er vi selv store fans af sitet, som vi bruger hyppigt til at afprøve alt fra nye restauranter og kulturoplevelser til skønhedsbehandlinger og shopping. Derfor er det lidt vildt, at de pludselig anbefaler os  :)

Måske man skulle hoppe på dagens tilbud og lave et fint smykke? Jeg har allerede lavet en del perleringe i forskellige farver, så måske det var på tide at lave nogle fine øreringe eller en fed halskæde?

 

Læs også om:

2 Responses to Farmorfabrikken i fint selskab

  1. Tulle Momsemor 4. april 2012 at 18:59 #

    Tillykke med det og RIGTIG flot omtale :)

    • Mette 10. april 2012 at 17:04 #

      Tusind tak :-) Kh, M

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates