Strikkepindene goes to Bollywood

Isabella og jeg har lige meldt os til en workshop med den unge strikdesigner Charlotte Kaae. Måske har du allerede hørt hendes navn før – ellers tror jeg, det er et spørgsmål om tid. Charlotte Kaae laver nemlig nogle afsindigt flotte ting og mestre den svære balance mellem at give den så meget knald på farverne, at man ikke kan andet end at blive i godt humør og samtidig holde designet i et stilrent, moderne look, så man rent faktisk har lyst til at bruge tingene – uden at være bange for at ligne hende børnehavepædagogen fra 70’erne, der havde mistet al fornemmelse for dosering af farver i batikkens storhedstid.

Da jeg googlede lidt rundt for at finde mere om Charlotte, så jeg, at der faktisk er en hel del krea-bloggere, der allerede har fået øjnene op for Charlotte såvel som hendes inspirerende bog ”Krydret strik. Skandinavisk strik møder Bollywood”. Og af hvad de skriver om hendes workshop, så kan jeg kun tolke, at vi skal glæde os helt vildt. Det bliver uden tvivl en dag, hvor vi kaster alle vores farveforskrækkede hæmninger over bord og eksperimenterer med flerfarvestrik i så høj en grad, at både batikken og Bollywood blegner ;-)

Hvis du er blevet nysgerrig,  kan du se en del af Charlottes designs på Raverly eller på hendes blog Knitting by Kaae. De er bestemt et besøg værd! Workshoppen foregår i øvrigt i Uldstedets skønne, skønne butik i Lyngby. Så hvis du også har lyst til at komme, så kan du tilmelde dig lige her. Ses vi? :-)

Charlotte Kaa, Krydret strik

Læs også om:

3 Responses to Strikkepindene goes to Bollywood

 1. Tulle Momsemor 12. april 2012 at 15:07 #

  Jeg syntes altid det er svært at sætte farver sammen og så ser man de trøjer på bogens omslag.. total fede farver men absolut ikke noget jeg selv kunne finde ud af :)

  • Isabella 13. april 2012 at 05:12 #

   Helt enig! Håber vi ses, så kan vi få styr på farverne sammen:-)
   God weekend

  • Mette 13. april 2012 at 09:10 #

   Jeg glæder mig godt nok også meget til det kursus :-) For jeg tør heller ikke selv jonglere rundt med så mange farver uden ‘en hånd at holde i’

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates