Strikket popmusik

Strikkegraffitien har vist bredt sig til musikbranchen. I dag udkommer Julie Michelsens (Anne Dorte Michelsens søster og medlem af “Venter På Far”) nye soloalbum, der blot hedder hendes eget navn. I forbindelse med lanceringen af albummet har hun haft bedt sine fans om hjælp til at strikke 100 cd-covers, som skulle bruges til at sende ud til pressen – og man måtte strikke frit efter hjertet. Det er der kommet en masse anderledes, sjove og farvestrålende små covers ud af, som du i øvrigt kan se lige her på hendes Facebook-gruppe “Strik et cover til Julies nye album“. Desværre læste jeg først om projektet i weekendens avis. Jeg ville ellers gerne ha’ givet et nap med og strikket et cover. Det er da lidt sjovt :)

Læs også om:

2 Responses to Strikket popmusik

  1. Tulle Momsemor 26. april 2012 at 10:37 #

    Det må da siges at være en utraditionel ide og rigtig fin.
    Har fået kigget lidt på lapperne og må sige at der er brugt god opfindsomhed her – men sådan er det jo med os kvinder :)

    • Mette 28. april 2012 at 12:09 #

      Præcis ;-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates