Strikkende søndag med Charlotte Kaae

Så er det på søndag Isabella og jeg skal til et spændende kursus hos den unge strikdesigner Charlotte Kaae og lære at beherske magiske garnnøgler og flerfarvestrik, så vi også kan lave farvestrålende pulsvarmere, halsedisser og sweatere a la det her til vinter.

Jep, vi kommer til at strikke de smukkeste ting, så selv Henrik Vibskovs strikkedamer bliver misundelige ;-) Og efter at have set indtil flere fede Kaae-projekter i Blogland, er vi begyndt at glæde os helt vildt. Tjek fx Anns smukke halsrør, som du kan finde opskriften på hos Silkeborg Uld (Find opskriften under Peruvian Highland Wool / Model Dhaniya). Uh – nu må det godt snart blive søndag…

Læs også om:

7 Responses to Strikkende søndag med Charlotte Kaae

 1. Tulle Momsemor 26. april 2012 at 10:39 #

  Glæder mig til at høre mere og se jeres første farvestrålende kreationer :)

  • Mette 28. april 2012 at 12:08 #

   Det gør vi også :)

 2. Lene Hansen 26. april 2012 at 17:48 #

  Hej :)
  Jeg faldt lige over jeres blog, da jeg søgte på Charlotte Kaae og måtte da lige skrive en lille hilsen til jer :) Hvor sjovt at I også på søndag skal til Uldstedet og få del i Charlottes krea univers :) Jeg glæder mig også afsindig meget og er overbevist om at det bliver så fedt og givende og at man kommer derfra med en masse tanker i hovedet og kriblen i fingrene :) Jeg har endnu engang forsøgt at kaste mig ud i Charlottes smukke halsrør fra Filcolanas hjemmeside og denne gang ser det ud til at lykkedes meget godt :) Jeg har dog ikke brugt magiske nøgler, da jeg ikke har så mange forskellige farver – og så strikker jeg det i Kauni garn i stedet for. I kan prøve at tjekke min blog, hvor jeg har lagt starten på det ind :)
  Glæder mig til at hilse på jer og forhåbentlig få en god snak omkring strik og krea ting :)

  På snarligt gensyn.

  Knus Lene / strikkemutter

  • Isabella 28. april 2012 at 10:20 #

   Kære Lene,
   Har lige været inde på din blog, hvor er det godt!
   Kan se at det lykkes med halsrøret, hvor det blevet fedt og lækkert!
   Vi ses i morgen ;-)

   • Lene Hansen 29. april 2012 at 18:01 #

    Hej Isabella

    Tak for hyggen idag i uldstedet :) Kom du dig over din farvefobi?? :)
    Det var en rigtig spændende workshop og man fik vildt meget lyst til at blive samlet nogle stykker igen en anden gang :)

    Tusind tak for de søde ord om min blog og mit halsrør :) Er også rigtig tilfreds med resultatet og regner med at strikke et til i turkis bobler og med pink og lime som mønster :)

    Knus Lene

 3. Charlotte kaae 27. april 2012 at 12:19 #

  Smiler tak for de pæne ord, glæder mig til vi ses søndag :-)

  • Isabella 28. april 2012 at 10:17 #

   Vi glæder os simpelhen så meget, også at møde andre kvinder, med sammen passion for strik.
   Vi ses i morgen :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates