Gravøl på Farmorfabrikken

Jeg har været – ufrivilligt – stille her på bloggen. Min computer brændte nemlig sammen sidste weekend, så jeg har været fuldstændig afskåret fra Blogland og Cyberhejs. For filan, det var noget af en kold tyrker at blive tvunget ud i! Heldigvis kiggede sommeren forbi og trøstede mig med skønne solskinstimer, så jeg navigerede uden om de hårdeste abstinenser og er nu lykkeligt geninstalleret på en midlertidig sammensætning af en computer, en ekstern harddisk, et ekstra tastatur og en skærm.

Igår tog jeg så endeligt afsked med min gode, gamle ven. Vi drak et par øl og lovede hinanden at huske på alle de skønne timer, vi har haft. Vi grinte af den gang, vi første gang var på Facebook og vi varmede os ved minderne om Farmorfabrikkens første skridt i Blogland. Men nu er det farvel, good old Mac. Jeg kommer virkelig til at savne dig, men nu er tiden kommet, hvor du skal rejse videre…

Læs også om:

4 Responses to Gravøl på Farmorfabrikken

 1. tina 5. maj 2012 at 14:33 #

  IKKE SJOVT!

  Jeg troede jo lige, at det var forbi farmorfabrikken mistede en af bånd-medarbejderne! Eller at den lukkede. Eller strejkede! Ej puha! Godt det “kun” var hardware problemer :-)

  (Selvom jeg godt ved, det ikke er “kun”. Jeg har selv lige været der – gisp).

  KH
  tina

  • Mette 7. maj 2012 at 05:03 #

   Nej, det er forfærdeligt – men ja, heldigvis var det “bare” computeren. Jeg er dog stadig ikke kommet helt på plads, da alle mine mapper og programmer skal installeres på ny. Men nu kan jeg i det mindste komme på nettet. Juhu :-) Man finder jo pludselig ud af, hvor meget – og til hvor meget – man bruger den computer. Den er jo nærmest blevet ens forlængede arme…

   Kh, M

 2. Tulle Momsemor 11. maj 2012 at 10:41 #

  Har du lært at lave backup nu? :)

  • Mette 12. maj 2012 at 11:51 #

   He he… ja, det kan du lige tro. Heldigvis har jeg en kæreste, der kan lave magi, når det drejer sig om teknik. Så alt er reddet. Det tog bare lidt at komme på plads og flytte ind i en ny computer :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates