Uhyggeligt frikvarter fra bloggen

Selv om det har været helt vildt underligt at være uden en computer i et par uger, så har det ikke været svært at få tiden til at gå. Jeg har (selvfølgelig) fået strikket en hel del, men jeg har også slugt Lars Kjædegaards spritnye krimi, “Den røde labyrint”, som jeg har gået og glædet mig til.

Jeg har nemlig allerede læst de to forrige bind i serien (“Smukke Jan” og “Den sidste dommer”), så jeg var forberedt på, at når først jeg gik igang, så ville jeg også have svært ved at slippe bogen igen. Og ganske rigtigt. Der var ikke megen tid til at surfe rundt på nettet, for han skriver virkelig nogle gode plot, ham Kjædegaard. Jeg var jo tryllebundet til sofaen et par dage i træk…

Uden at afsløre for meget, så kan jeg sagtens fortælle, at jeg især elsker, at Kjædegaard ikke skriver om bizarre, makabre mord, der er så voldsomme, at det er svært at holde aftensmaden nede. Tværtimod maner Kjædegaard uhyggen frem ved at gøre historien virkelighedstro og skrive om helt almindelige mennesker. Mordet kunne nemt være sket i din by. Og kunne endnu nemmere være begået af din nabo. Det synes jeg blot er endnu mere uhyggeligt. Jo tak, jeg skal da ellers også lige love for, at mine nakkehår rejste sig et par centimenter mere, da jeg læste, at mordet faktisk var begået i mit kvarter… mit kvarter!? Gud ske tak og lov for at forårets lyse timer er kommet! For der gik da lige et par dage, før jeg igen var klar til at gå uden for min dør efter mørkets frembrud…

Så det har bestemt ikke været spændingsforladt at have en lille computer-pause. Jeg indrømmer dog gerne, at det godt nok føles helt vildt rart at være tilbage på Farmorfabrikken  :-) Men som den læsehest jeg nu er, så har jeg da selvfølgelig også allerede gang i en ny bog.

Hvad elsker du at læse?

Læs også om:

2 Responses to Uhyggeligt frikvarter fra bloggen

  1. Mette Siw Olsen 14. maj 2012 at 19:28 #

    Trænger du nu til et hyggeligt frikvarter, så kan jeg anbefale Potensgiverne af Karin Brunk Holmqvist. Den er utrolig hyggelig og morsom. To gamle søstre bor sammen i et gammelt hus i en lille by i Sverige. En dag beslutter de sig for at få udskiftet det udendørs das med et rigtigt indendørs badeværelse. Men hvordan får man råd til det? De sælger potensmiddel pr podtordre – og det kommer der megen sjov ud af! God fornøjelse.

    • Mette 14. maj 2012 at 19:49 #

      Ha ha… Det lyder virkelig sjovt! Tak for tippet :)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates