Advarsel: Fare for heftig mundsavleri!

Jeg ved ærlig talt ikke, hvordan jeg skal komme frem til pointen. Jeg har forsøgt at skrive dette her indlæg den sidste halve time. Jeg har skrevet og slettet. Skrevet og slettet. For ingen ord – ingen – kunne beskrive min begejstring for den nye, smukke og savlfremkaldende kagebog, der netop er udkommet på Politiken, uden at det lød som om, at de havde betalt mig for at skrive hvert et ord.

Godt så! Derfor vil jeg i stedet lægge min tillid til det kendte ordsprog: “Ét billede siger mere end tusind ord“, og vise jer forsiden og blot ét billede fra Mia Öhrns “Macarons, Cupcakes, Popcakes og andre søde kager”. Resten af bogen vil jeg give jer lov til selv at nyde på egen hånd. Det er den smukkeste, farverigste, yndigste, lækreste, skønneste og mest savlfremkaldende kagebog, jeg nogensinde har set. Jeg sværger! Og hvem under i øvrigt ikke sig selv lidt luksus ved at bage kager, der ligner noget, som er hentet direkte fra en konditor i Paris på en vidunderlig solskinsdag…

Læs også om:

10 Responses to Advarsel: Fare for heftig mundsavleri!

 1. Heidi 15. maj 2012 at 06:15 #

  Dén må jeg have på min ønskeseddel. Ingen tvivl om det! :-) Jeg ææælsker at lave sådanne kager, og min familie ææælsker at spise dem. Win-win, ik’? ;-)
  Kram fra mig, og tak for en dejlig blog :-)

  • Mette 16. maj 2012 at 06:41 #

   Tak :-) Din familie er nogle heldige kage-asner, og de kan godt begynde at glæde sig til de kager, du kan lave, når du har fået fingre i bogen :-)

 2. Maria Ulriksen 15. maj 2012 at 09:29 #

  Øøøøøj den ser god ud! Hvor kan den købes henne?

 3. Janni 15. maj 2012 at 15:14 #

  Den her bog er jeg nødt til at eje!! :)

  • Mette 16. maj 2012 at 06:37 #

   Den er hver en krone værd :-) Glæd dig!

 4. Pernille | illustrafil.dk 15. maj 2012 at 15:53 #

  Nuuuuuuuiiij, den er flux blevet skrevet øverst på ønskesedlen! Mums!

  • Mette 16. maj 2012 at 06:36 #

   Den bog er SÅ mums’licius ;-)

 5. Monster 15. maj 2012 at 22:20 #

  Wow! Ja så blir min kagebogs hylde da belastet endnu engang, kan godt forstå du ikke kan styre begejstringen. Billederne har da allerede solgt bogen til mig! Sikke en lækker blog I har! Jeg skal da vist have lært at strikke!

  • Mette 16. maj 2012 at 06:35 #

   Glæd dig, bare dét at bladre i bogen er en kæmpe fornøjelse :-)
   Og tak, du må altid bare sige til, hvis du har brug for lidt hjælp med strikkepindene

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates