Tryl med dine billeder

Lige inden min computer brændte sammen (hmmm… den vending bruger jeg vist ofte?), opdagede jeg et nyt, gratis program på nettet, hvor du kan redigere dine egne billeder. Her på Farmorfabrikken har vi tidligere været ret begejstret for programmet Picnik. Men da det nu er blevet opkøbt af Google, lukkede det ned, og vi måtte finde andre løsninger. Det har vi så nu. Og vi er endnu mere begejstret end vi var før.

Hvis du elsker at lege med billeder og give dem dit helt eget kreative ‘touch’, så bør du helt sikkert tjekke PicMonkey ud. Se bare her, hvad jeg på få minutter fik gjort ved vores profilbillede. Mulighederne er uendelige og det er svært at stoppe, når man først man går igang … Ja, det er det sidste foto vist et godt eksempel på!

Det originale foto er taget af Bo Lynge / Aller.

Læs også om:

5 Responses to Tryl med dine billeder

 1. Anita 22. maj 2012 at 07:47 #

  Sikke mange nye muligheder. Der er helt sikkert et program, som jeg skal have set på :-)

 2. laj 22. maj 2012 at 17:54 #

  LOL ja det må jeg da prøve jeg elsker også at “lege” ;o)

  • Mette 22. maj 2012 at 18:34 #

   Glæd dig, det er et fantastisk program! Jeg venter i spænding med at de får de sidste funktioner op at køre… Det kan kun blive godt :-)

 3. Maybritt 23. maj 2012 at 06:40 #

  Den ene kan man jo lave en perleplade efter, eller et broderi, mon ikke nogen i familien vil blive glade for det ;-) sjovt vil det helt sikkert være at lave :-)

 4. Tulle Momsemor 23. maj 2012 at 18:41 #

  Ja, det er utroligt hvad man kan i dag :O)

  Der er virkelig gået “stor-poster” i den første!

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates