Dér hænger min strikkede lap…

… og pynter i Odense, hvor Lisbeth og Kristine er i fulde sving med at ’shine’ byen op med garngraffiti til Odense Kulturfestival denne weekend. Jeg følger løbende med på deres Facebook-side og har været spændt på, om jeg mon ville kunne spotte nogle af de lapper, som jeg har strikket. Hertil morgen så jeg så dette billede og kunne straks genkende min prøvelap, hvor jeg øvede mig på kantmasker. Hi hi… lidt sjovt. Og hvor bliver det dog bare fint! I for seje, tøser!

Læs også om:

9 Responses to Dér hænger min strikkede lap…

 1. Tulle Momsemor 23. maj 2012 at 18:56 #

  Tillykke – berømmelsen spreder sig :O)

  Hvilken lap er det?

  • Mette 23. maj 2012 at 19:51 #

   Tak – det er den, jeg brugte til at øve mig på kantmasker. Den har flere forskellige farver, hvid, grøn lilla… :-)

   • Tulle Momsemor 23. maj 2012 at 20:08 #

    OK, nu er jeg med – ja, det er rart at det kunne bruges til noget så sjovt i stedet for at blive trevlet op :O)

 2. Camilla 23. maj 2012 at 21:00 #

  Min 7 årige datter sad og kiggede med over skulderen her tidligere på aftenen. Da hun så billedet her udbrød hun helt spontant: “Neeeeeej, så er det dem, der har lavet det!!”. Så kan man måske undre sig over, hvad hun mener…? Men hun tænkte selvfølgelig på det, nu efterhånden meget slidte, strikkegraffiti på Frederiksborgvej :-)
  Et spontant glædesudbrud jeg lige synes, jeg ville dele med jer :-)

  • Mette 25. maj 2012 at 04:33 #

   Hi hi, fantastisk! Og gid hun havde ret ;-)

 3. Monster 24. maj 2012 at 04:06 #

  Det ser simpelthen vildt Street ud! Super måde at sprede kreativitetens glæde på.

  • Mette 25. maj 2012 at 04:33 #

   Præcis :-) Fantastisk initiativ

 4. Merete 24. maj 2012 at 05:50 #

  Helt fantastisk! For en god ide:-)

  • Mette 25. maj 2012 at 04:32 #

   Ja, de gør det så fint, de to piger! Respekt!

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates