Hæklede kaloriebomber

Apropos kager… så se lige denne her nye bog, som to søde kolleger kom hjem med til mig efter de havde været en tur på bogmesse i Göteborg. Jeg har stadig ikke helt forstået dét dér med at hækle mad – for jeg vil til hver en tid hellere bage nogle af disse lækre kager end hækle dem. Men måske var det meget godt, hvis det modsatte var tilfældet. Der er ikke længe til bikini-sæsonen…

Læs også om:

6 Responses to Hæklede kaloriebomber

 1. Tulle Momsemor 26. maj 2012 at 18:32 #

  Hahaha, ja, den var bedre og kan da sagtens bruges her uden komfur :O)

  • Mette 27. maj 2012 at 09:01 #

   He he, ja – det er ret smart ;-)

 2. Hanne Petersen 19. juni 2012 at 09:02 #

  Jeg er helt vild med, at hækle/strikke mad ……. måske fordi det ikke feder :-P Så tak for bogideen

  • Mette 20. juni 2012 at 19:08 #

   Det var så lidt :-) Der er også en bog på dansk, som har skønne hækleopskrifter på kager: “Hæklerummet” hedder den – og den er mægtig fin :-)

 3. Iben 1. oktober 2012 at 19:49 #

  Hej. Superskøn blog du har :-)… Er vild med at hækle kager og leder altid efter nye opskrifter, men ved ikke om jeg er helt stiv til svensk. Har de samme forkortelser som os, så opskrifterne er forståelige :-)?

  • Mette 2. oktober 2012 at 20:58 #

   Hej Iben

   Tusind tak :-) Jeg har desværre ikke prøvet opskriften – eller hæklet på svensk, så at sige ;-) Så vidt jeg dog kan se af bogen, så er de svenske udtryk ikke langt fra vores. Og med lidt hjælp fra Garnstudios fine ordbog, så vil jeg bestemt tro, at det er muligt at hækle kagerne (Garnstudios ordbog finder du lige her: http://www.garnstudio.com/lang/dk/ordliste.php)

   Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates